Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Η Κόρινθος «ξύπνησε» το τελευταίο 20λεπτο, 0 – 0 με το Ρουφ

Στο «μηδέν» έμεινε το μεγάλο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Football League 2 ανάμεσα στην Κόρινθο και τον ΠΑΟ Ρουφ,με τους δύο «μονομάχους» να χάνουν έδαφος στο κυνήγι του πρωτοπόρου Παναιγιάλειου, μένοντας πλέον στο -3 από το «ρετιρέ».
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασαν πολλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ και να πάρουν το τρίποντο.Από την άλλη, η ομάδα του Τάσου Τασιόπουλου ήταν αξιόπιστη αμυντικά και με σωστό πλάνο, πέρασε αλώβητη από μία από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας.Στο 23’ ο Αράπογλου έχασε την πρώτη μεγάλη φάση για την Κόρινθο, ενώ στο 35’ ο Δημητριάδης δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Βουτσινά. Στο 48’ και πάλι ο Αράπογλου έχασε ακόμη μία σπουδαία ευκαιρία.Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ξεκίνησαν Κόρινθος και ΠΑΟ Ρουφ να δημιουργούν ευκαιρίες για να σημειώσουν κάποιο γκολ και να πάρουν τους βαθμούς της νίκης στο ντέρμπι, με αποκορύφωση τη φάση στο 90’ όταν μία οβίδα του Ζάρκου υποχρέωσε τον πορτιέρο της αθηναϊκής ομάδας σε εντυπωσιακή απόκρουση.
Έτσι οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 1500 οπαδοί και στο ημίχρονο υπήρξαν ορισμένα επεισόδια.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αρχοντάκης, Φραγκάκης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Ντόμας (81' Ιακωβάκης), Παυλίδης, Δημητριάδης, Νικολάου, Παπαευθυμίου (55' Καφαντάρης), Αράπογλου (59' Ζάρκος).
ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Βουτσινάς, Μπίνας, Σίμος, Βιδάλης, Ξενιτόπουλος (76' Μανιάς), Χαλιμούρδας, Θεοδωρόπουλος, Τύρπος, Κακκάβας (46' Καπουράνης), Σουλελές, Καφές (76' Κοκολάκης).