Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Νικητής και με διαφορά στο τηλεοπτικό "ντιμπέιτ" του TV Super ο Δημήτρης Σκούρας

Νίκη κατά κράτος πέτυχε ο Δημήτρης Σκούρας έναντι του βασικού αντιπάλου του στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, νυν Δημάρχου Ξυλοκάστρου Αντώνη Κλαδούχου στο τηλεοπτικό «ντιμπέιτ» που πραγματοποιείθηκε στα πλαίσια του διαλόγου μεταξύ των 4 Υποψηφίων Δημάρχων Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ( Δημήτρη Σκούρα , Αντώνη Κλαδούχου , Ανδρέα Ζάρρου και Ηλία Μπράβου) στο τηλεοπτικό κανάλι TV Super και την εκπομπή «Απέναντι σε όλα» της Τζένης Σουκαρά στις 22/10/2010.
Ο πρώην Δήμαρχος ήταν δριμύς και επανέλαβε τις καταγγελίες του για «μαύρο χρήμα» στο Δήμο, για «σημεία και τέρατα» στη διαχείριση του, για παράνομο έργο με συγκεκριμένο παράδειγμα κατηγορίες στις οποίες ο νυν Δήμαρχος (σε εμφανή θέση άμυνας) δεν έδωσε ούτε μια πειστική απάντηση επαναλαμβάνοντας ότι είναι «χυδαιολογίες» και ότι όσοι καταγγέλουν τέτοια πράγματα θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.
Να σημειωθεί ότι οι καταγγελίες του κ. Σκούρα έχουν δημοσιευθεί και αναπαραχθεί τόσο στον τοπικό Τύπο όσο και στο σύνολο σχεδόν των blogs που αναφέρονται στην Κορινθία, παρόλα αυτά ο Δήμαρχος δεν έχει δώσει πουθενά κάποια απάντηση αν και στην «τηλεμαχία» ανέφερε σε κάποιο σημείο ότι «λόγω τιμής» αυτά δεν ισχύουν.
Παρακολουθείστε τα κυριότερα αποσπάσματα από την αντιπαράθεση του Δημήτρη Σκούρα και του Δημάρχου Ξυλοκάστρου:Δείτε τα VIDEO που ακολουθούν ΕΔΩ