Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ- Το ξύλο της αρκούδας το 6ο αλλά το θρίλερ στον 7ο



Το «θρίλερ» στην κορυφή του 7ου ομίλου καλά κρατεί, με τη Θήβα και τον Αστέρα Μαγούλας να δίνουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να τους χωρίζει μόνο ένας βαθμός. Η πρώτη πραγματοποίησε την 5η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-0 του Παναργειακού, και παρέμεινε στο «ρετιρέ». Καθοριστική στιγμή του αγώνα η αποβολή του τερματοφύλακα του Παναργειακού, Κοψαχείλη, στο 57’ στη φάση του πέναλτι απ’ όπου και προήλθε το πρώτο γκολ. Στη θέση του μπήκε ο νεαρός γκολκίπερ της ομάδας Μιχαλόπουλος, ο οποίος δέχτηκε άλλα δύο γκολ στο 60’ από τον Μπινιάκο και στο 81’ από τον Μπούνα. Εντυπωσιακή νίκη με 4-0 πραγματοποίησε ο Αστέρας Μαγούλας επί του Παναρκαδικού, με τον Λούπα να στέλνει για ακόμη ένα παιχνίδι την μπάλα στα δίχτυα και να παραμένει πρώτος σκόρερ του ομίλου με οκτώ γκολ. Από κει και πέρα, ξεχώρισε το διπλό των Βρασιών με 1-0 επί του Κρανιδίου, με την ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου να εντυπωσιάζει για ακόμη μία φορά με την εμφάνισή της.

Το ξύλο της αρκούδας
Τα επεισόδια στον αγώνα του Διαγόρα Βραχνέικων με την Καλαμάτα (1-2) στο προάστιο της Πάτρας επισκίασαν την 7η αγωνιστική.
Ολα άρχισαν όταν η Καλαμάτα στο 21’ έχασε πέναλτι, με έναν παράγοντα της γηπεδούχου ομάδας να πηγαίνει προς τη μεριά των φιλοξενούμενων οπαδών και να σκίζει ένα πανό τους. Οι τελευταίοι κινήθηκαν εναντίον του και για πέντε λεπτά υπήρξαν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς. Ομως υπήρξε και συνέχεια, όταν στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκαν 50 περίπου άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες και κράνη και άρχισαν να πετούν πέτρες στους οπαδούς της Καλαμάτας, οι οποίοι βγήκαν έξω από το γήπεδο και υπήρξαν νέες συμπλοκές, που είχαν σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν υλικές ζημιές σε τρία αυτοκίνητα.
Να σημειωθεί ότι παράγοντας του Διαγόρα μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της πόλης, ενώ δεν αναφέρθηκαν συλλήψεις.