Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ TΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

«Ο πρώτος περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα είναι ο Δημήτρς Δράκος» επανέλαβε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, στο μήνυμα που απηύθυνε στον Πελοποννησιακό Λαό, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 25/10, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ στην Καλαμάτα, ανάμεσα σε μία πλημμυρίδα κόσμου που είχε κατακλύσει το εσωτερικό του, αλλά και όλο τον χώρο έξω, σε μεγάλη ακτίνα, ζητώντας παράλληλα από τους ψηφοφόρους του κόμματος «να έχουν σύμπνοια, ενότητα και συσπείρωση». Ο Αντ. Σαμαράς, τόνισε ακόμη ότι δεν επιτρέπεται η αποχή σε αυτές τις εκλογές, τονίζοντας την πολιτική σημασία τους.
Απαντώντας, ο Δημήτρης Δράκος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΝΔ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη στην υποψηφιότητά του και τόνισε ότι «θα κάνει τα πάντα προκειμένου να δώσει στην Πελοπόννησο την ανάπτυξη και προοπτική που χρειάζεται για να γίνει πραγματικά ΔΥΝΑΤΗ», χειροκροτούμενος από τους παρευρισκομένους. Παρόντες ήταν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, καθώς και ο βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος.
Στη συνέχεια, Αντ. Σαμαράς, Δ. Δράκος, Σωτ. Παναγιωτόπουλος, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και όλα τα στελέχη του κλιμακίου της περιοδείας μετέβησαν στην κεντρική αγορά της Καλαμάτας, όπου επισκέφθηκαν δεκάδες καταστήματα και συνομίλησαν με έναν πολύ μεγάλο αριθμό κατοίκων. Φτάνοντας στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, έγιναν και πάλι δεκτοί από ένα μεγάλο πλήθος παρευρισκομένων που επιδόθηκε σε θερμές εκδηλώσεις. Τελευταίος σταθμός του κοινού διήμερου προγράμματος των Αντ. Σαμαρά και Δ. Δράκου στη Μεσσηνία, ήταν τα γραφεία της ΝΟΔΕ, όπου προήδρευσαν σύσκεψης με στελέχη του κόμματος.
Να σημειωθεί ότι στην αρχή της ημέρας οι Αντ. Σαμαράς, Δ. Δράκος και Σωτ. Παναγιωτόπουλος συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Γιώργο Καραμπάτο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και συζήτησαν μαζί τους τα προβλήματα που ταλανίζουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες ασφυκτιούν κάτω από την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Αναφορικά με τα μεσσηνιακά προϊόντα, τονίστηκε η ανάγκη μεγαλύτερης ανταγωνιστικότητας, προκειμένου να αξιοποιηθεί πλήρως η άριστη ποιότητά τους.
Το απόγευμα της Δευτέρας 25/10, ο Δ. Δράκος και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» περιοδεύουν στα χωρία της Μεσσηνίας Σκάλα, Βαλύρα, Εύα και Ανδρούσα.

Την Τρίτη 26/10, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου συναντά τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Βασίλη Σωτηρόπουλο και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, για περιοδεία στο νομό Αργολίδας. Το πρωί θα βρεθούν στην Ιερά Μονή του Αγίου Δημητρίου όπου αναμένεται να έχουν την ευκαιρία να βρεθούν με ένα μεγάλο αιρθμό κατοίκων του νομού, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν μία σειρά επισκέψεων σε χωριά. Συγκεκριμένα, αρχίζοντας από το απόγευμα στις 5.30, οι Δ. Δράκος και Βασίλης Σωτηρόπουλος πρόκειται να επισκεφθούν κατά σειρά Λευκάκια, Ασίνη, Τολό, Κάντια, Ίρια, με κατάληξη στο Δρέπανο, όπου θα πραγματοποιηθεί και ομιλία.