Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Σοκ με Βασίλη Μπακασέτα

Με σπασμένα δύο δόντια και την κάτω γνάθο αποχώρησε από την αναμέτρηση της Θύελλας Πετρίου και του Πανκαμαριακού, ο Βασίλης Μπακασέτας, μετά από χτύπημα που δέχθηκε από τον Μάντα.
Πάμε να δούμε πως έγινε η φάση. Μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρίσκεται στον αέρα και ο νεαρός παίκτης της Θύελλας, είναι έτοιμος να την σπρώξει με το κεφάλι στα δίχτυα. Εκεί βρίσκεται ο αμυντικός του Καμαρίου, ο οποίος μέσα στην μικρή περιοχή, προσπαθεί με ανάποδο ψαλίδι, να απομακρύνει τη μπάλα.
Διώχνει μπάλα και βρίσκει φυσικά το κεφάλι του Μπακασέτα, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, με τον κ. Αστερή να σημειώνει κόρνερ, θεωρώντας ότι ο Μάντα βρήκε πρώτα τη μπάλα.
Ακόμα και έτσι να είναι, όταν υπάρχει σήκωμα του ποδιού σε τέτοιο ύψος, θεωρείται επικίνδυνο παιχνίδι και θεωρούμε πως πρέπει κάτι να δοθεί.
Ο νεαρός παίκτης θα υποβληθεί σε επέμβαση την Τρίτη και ακόμα είναι άγνωστο πόσο καιρό θα μείνει εκτός αγωνιστικού χώρου. Το θέμα είναι ότι ο μικρός επειδή είναι ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και δεν έχει κέρδη από το ποδόσφαιρο, με αυτό τον τραυματισμό, θα χάσει και μεροκάματα.
Προσοχή χρειάζεται για να μην έχουμε τίποτα χειρότερα στο μέλλον.