Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Διακίνηση της εκλογικής αλληλογραφίας από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με ειδικές εκπτώσεις.

Σε παροχή εκπτώσεων ειδικά για τη διακίνηση του εκλογικού υλικού προχωρούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, προκειμένου να διευκολύνουν τους υποψηφίους των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών στις προεκλογικές και επικοινωνιακές τους ενέργειες.
Πιο συγκεκριμένα τα Ελληνικά Ταχυδρομεία χορηγούν έκπτωση 15% για τις υπηρεσίες Α΄ και Β΄ Προτεραιότητας Εσωτερικού και Ο.Ε.Μ.Δ.Π. – Τυποποιημένα και έκπτωση 20% για την υπηρεσία Ο.Ε.Χ.Δ.Π.- Επίδοση από Διανομή, για όλες τις καταθέσεις ταχυδρομικών αντικειμένων, που προορίζονται για την εκλογική περιφέρεια, όπου είναι η προτίθεται να είναι υποψήφιος ο ενδιαφερόμενος αποστολέας ή ο εκλογικός συνδυασμός.
Η παροχή των εν λόγω εκπτώσεων, οι οποίες θα χορηγούνται υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ισχύει μέχρι και την περάτωση των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών 2010. Τόσο το προσωπικό των Καταστημάτων, όσο και το σύνολο του δικτύου Πωλήσεων των ΕΛΤΑ, σε όλη την χώρα, βρίσκονται στη διάθεση των υποψηφίων για τη παροχή διευκρινήσεων όσον αφορά τις σχετικές προϋποθέσεις καθώς και την παροχή πληροφοριών για την καλύτερη υποστήριξη της διακίνησης του εκλογικού υλικού των υποψηφίων.