Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Πρωτειά της Αχαικής στον 6ο - Επεισόδια στα Σαγέικα

Ο Μπουρλάκης στο 41 χάρισε τη νίκη στον Τριταιϊκό μέσα στην έδρα του Εθνικού Σαγέικων σε ένα ματς όμως που σημαδεύτηκε από επεισόδια στο φινάλε. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα γράφονται στην ιστοσελίδα της Πάτρας mats.gr:
Η καθυστέρηση στην οποία οφειλόταν το ότι δεν αποχωρούσε η αποστολή του Τριταιϊκού, είχε να κάνει με την ένσταση των γηπεδούχων, για την ύπαρξη χορηγού στις φανέλες της Τριταίας, που τιμωρείτε με χρηματικό πρόστιμο της τάξεως των 100 ευρώ. Όταν όμως ο τεχνικός της ομάδας ζήτησε να μάθει την αιτία της καθυστέρησης, υπήρξε αναίτια επίθεση (όπως καταγγέλει ο ίδιος ο Χρήστος Καραπίτσος) από τον Νίκο Παρασκευόπουλο του Εθνικού, που προσπάθησε να τον χτυπήσει. Ακολούθησε πανδαιμόνιο και στην συνέχεια, 6 αυτοκίνητα (!!!) με οπαδούς του Εθνικού, έστησαν ενέδρα και επιτέθηκαν στους "κόκκινους", προκαλώντας τραυματισμό αλλά και φθορές στο πούλμαν της ομάδας Ο Αλέξανδρος Μελετίδης διεκομίσθη στο Νοσοκομείο, όπου η διάγνωση έδειξε αιμάτωμα στο μάτι, που προκλήθηκε από πέτρα, ενώ και ο Γιάννης Βουρλούμης έχει χτύπημα στο πόδι... Ακολούθως, η ιθύνοντες της ομάδας μετέβησαν σε αστυνομικό τμήμα για καταγραφή του συμβάντος και μηνύσεις...Με παρέμβαση του Θοδωρή Παπουτσάκη στο "Patra TV" και την εκπομπή της Ρούλας Στίγγας "ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ", αναφέρθηκε πως ο Μελετίδης βρίσκεται στο "Ολύμπιον Θεραπευτήριο" στα Συχαινά και πως το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό. Μάλιστα, ο γενικός αρχηγός του Τριταιϊκού, ευχαρίστησε δημόσια τον Κώστα Μπατέλο του Εθνικού Σαγεκων, ο οποίος έκανε τα αδύνατα-δυνατά για να αποφευχθούν τα επεισόδια, αλλά και την διοίκηση του Εθνικού που ανέλαβε την ευθύνη των ζημιών που υπέστη το πούλμαν της Τριταίας...

Οί άλλοι αγώνες

Πετάει η Αχαϊκή που κέρδισε εκτός έδρας και τον Διαγόρα Βραχνέικων με 3-0. Ο Καρατζανίδης στο 45 άνοιξε το σκορ για να σκοράρουν στο δεύτερο και οι Καζάτζης (71), Ιωάννου Κ. (90). Στο 81 είχε δοκάρι ο Μικελάτος
Η Καλαμάτα μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα καθώς την περασμένη Κυριακή είχε ρεπό. Ο Νικητόπουλος άνοιξε το σκορ στο 41 και στις καθυστερήσεις ο Αλεξανδρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 επί του Πάμισου στο ντέρμπι της Μεσσηνίας. Δοκάρι είχαν οι Γρηγορακάκης (89) και Μπεγέτης (15).
Ο Αχιλλέας Καμαρών με τέρμα του Γ. Καραϊνδρου στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ξεπέρασε το εμπόδιο των Κροκεών με 1-0. Ο Μπαμπίλης στο 16 είχε προσπάθεια στο δοκάρι.
Ο Ολυμπιακός Κεφαλονιάς πάλεψε το ματς αλλά γνώρισε την ήττα από τον Μεσσηνιακό με 2-1. Ο Κωστόπουλος ήταν πρωταγωνιστής καθώς πέτυχε και τα δυο γκολ για την ομάδα της Μεσσήνης (7, 34) ενώ για τον Ολυμπιακό μείωσε στο 72 ο Κανάκης.
Με ηγέτη και σκόρερ τον Γκέρτσο, ο Αστέρας Αμαλιάδας δεν είχε κανένα πρόβλημα με αντίπαλο την Κυπαρισσία (3-0). Ο Γκέρτσος πέτυχε χατ τρικ (47', 61', 76') και ουσιαστικά οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Ο Γκρίλας στο 41 είχε προσπάθεια στο δοκάρι.
Με το πέναλτι του Γεωργιόπουλου στο 42 η Εράνη πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Ατρόμητου Λάππα. Δυο λεπτά νωρίτερα ο Ντηνιώτης είχε προσπάθεια στο δοκάρι ενώ στο 90 ο Σπανός είχε την ίδια τύχη.
Με δυο πέναλτι η Σπάρτη πήρε τη νίκη με αντίπαλο τον Αστέρα Μαχαιράδου (2-1). Τα γκολ πέτυχε ο Κατσαρός (21, 45) ενώ για τον Αστέρα μείωσε ο Πάστρας στο 75. Ο Ρίκος μόλις στο 18 άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες ενώ στο 44 ο Γούλιαρης είχε δοκάρι.

Η 2η αγωνιστική
Σπάρτη-Αστέρας Μαχαιράδου 2-1
Ολυμπιακός Κεφαλλονιάς-Μεσσηνιακός 1-2
Εράνη Φιλιατρών-Ατρόμητος Λάππα 1-0
Καλαμάτα-Πάμισος 2-0
Αχιλλέας/Εθνικός Αιγιάλειας-Κροκεές 1-0
Διαγόρας Βραχνέικων-Αχαϊκή 0-3
Εθνικός Σαγέικων-Τριταιικός 0-1
Αστέρας Αμαλιάδας-Κυπαρισσία 3-0