Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Γιάννης Δορμπαράκης μέσω Λυκοποριάς και πάλι στα γήπεδα!

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΟΜΑΔΑ



Καινούργιο ξεκίνημα νέοι αγώνες για τον Α. Ο. Λυκοποριάς , που φέτος θέλει να επαναλάβει μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β‘ κατηγορίας Κορινθίας.
Η περσινή σεζόν για την «ερυθρόλευκη» ομάδα της Δυτικής Κορινθίας , ήταν αρκετά καλή με τις αξιόλογες εμφανίσεις τις δεν κινδύνευσε καθόλου να βρεθεί στο φάσμα του υποβιβασμού και τώρα με νέο τεχνικό στον πάγκο της , τον Γιάννη Δορμπαράκη (μικρή φωτογραφία), τη νέα περίοδο θέλει να επαναλάβει κάτι ανάλογο.
Ο Δερβενιώτης τεχνικός , μετά από μια χρονιά ξεκούρασης , επέστρεψε στους ποδοσφαιρικούς πάγκους , έχει αποδειχτεί ο «προπονητής των πρωταθλημάτων». Λέτε τώρα που ο Δορμπαράκης που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Α.Ο.Λ. , να πετύχει το ακατόρθωτο και να την οδηγήσει για πρώτη φορά στην 40χρονη ιστορία της στην Α’ κατηγορία Κορινθία , στην κατηγορία που είχε οδηγήσει πριν 2 χρόνια στην πετυχημένη καριέρα του , τον Αστέρα Δερβενίου και πιο παλιά της ομάδα του Καμαρίου κ.α; Όλα είναι πιθανά…
Ενισχυμένη ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος , η Λυκοποριά καθώς αποκτήθηκαν οι Μούγιος και Νικολακόπουλος από τον Αστέρα Δερβενίου , Γκολφινόπουλος από την Θύελλα Αιγείρας και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές. Όμως στο ρόστερ της ομάδας κατεγράφησαν σημαντικές απώλειες παικτών όπως ο Πούγκας που επέστρεψε στην Αναγέννηση Κιάτου , ο Τοτόνης που πήγε στον Αστέρα Δερενίου, ενώ ο νεαρός Αριστοτέλης Παπαμετζελόπουλος έκανε το μεγάλο βήμα προς τον Α. Ο. Λουτρακίου. Στους αγώνες προετοιμασίας η ομάδα της Λυκοποριάς , επικράτησε του Πανκαμαριακού με 2-1, αναδείχτηκε ισόπαλοι 1-1 με την Θυελλά Κάτω Δημινιού , ενώ έχασε 0-2 από την Αναγέννηση Κιάτου. Οι πάντες διακατέχονται από αισιοδοξία για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα , ενώ όλοι προσμένουν και την αναμέτρηση με τον Απέσσα Χαλκίου, για την διοργάνωση του Κυπέλλου Κορινθίας.