Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ



Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δ. Δράκος επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου είχε επαφές με τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γεώργιο Μπέζο, τα
μέλη του Δ.Σ και τους εκπροσώπους των εργαζομένων όπου ενημερώθηκε γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο χώρος της υγείας και επισημάνθηκε η προσπάθεια κοινής διαμόρφωσης ιδεών στο χώρο της περίθαλψης σε όλη την περιφέρεια.
Στη συνέχεια ο Δ. Δράκος επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και τον διοικητή κ. Νίκο Μπάστα και συζήτησαν εκτενώς τα θέματα ασφάλειας τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο. Ακολούθως ο Υποψήφιος περιφερειάρχης επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και είχε συνάντηση με τον διοικητή κ. Χαράλαμπο Αφάλη όπου τοποθετήθηκε γύρω από το μεγάλο έργο που επιτελεί η Πυροσβεστική υπηρεσία και η προσφορά στην πρόληψη αλλά και την καταστολή των πυρκαγιών.Τέλος ο Δ. Δράκος συναντήθηκε με τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας όπου αναφέρθηκε στις αλλαγές που επίκειται να επέλθουν στην δικηγορική και νομική κοινότητα.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Δ. Δράκος μετέβηκε στην Κόρινθο όπου παρέστηκε σε συνάντηση εργασίας με αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής.


Αύριο, Παρασκευή 10-9-2010 ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δ. Δράκος θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Στις 9.30 π.μ επίσκεψη στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου και συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Π.Υ Πελοποννήσου Αρχηπύραρχο κ. Χρήστο Ψυχογιό.
Επίσης θα επισκεφτεί και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης και τον Διοικητή Π.Υ Τρίπολης Αντιπύραρχο κ. Γεώργιο Τσουκόπουλο.

Στη συνέχεια ο Δ. Δράκος στις 10.15 π.μ θα επισκεφτεί τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αρκαδίας και θα συναντηθεί με τα μέλη του και με την πρόεδρο κ. Βασιλική Φράγκου.

Στις 11.00 π.μ έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στον Εμπορικό Σύλλογο και συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Αρβανίτη


Στις 2.30 μ.μ θα μεταβεί στην Καλαμάτα όπου θα παραστεί στα εγκαίνια του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «ΔΙΑΠΛΑΣΗ»

Στη συνέχεια της ημέρας και ώρα 6.00 ο Δ. Δράκος θα επισκεφτεί την Κάτω Ασέα στο Δήμο Βαλλετσίου Αρκαδίας και θα παραστεί στα εγκαίνια του Περιφερειακού Ιατρείου και του Ταχυδρομικού γραφείου της περιοχής.