Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Υποψήφιοι οι Πάνος Γιαννούλης και Γιάννης Γκούμας με τον Δημήτρη Τριανταφυλόπουλο στην Αιγιαλεία


Με τον Δημοτικό Συνδυασμό "Αιγιάλεια - Νέα Εποχή" του Υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου θέτουν υποψηφιότητα οι «αρχηγοί της αντιπολίτευσης των Δημων Αιγείρας κ. Πάνος Γιαννούλης και Ακράτας κ. Γιάννης Γκούμας. Και οι δύο θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί Σύμβουλοι στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου.
Ο κ. Γιαννούλης έχει πολυετή επιτυχημένη παρουσία στον επιχειρηματικό χώρο, διετέλεσε Πρόεδρος Αιγείρας το 1980 και στις δημοτικές εκλογές του 2006 ήταν Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγείρας, κατέχοντας μέχρι σήμερα το αξίωμα του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Στην δήλωση στήριξης αναφέρει: «Στηρίζω τον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου γιατί στο νέο Δήμο χρειαζόμαστε "καινούριο αίμα", φρέσκες ιδέες και είναι αυτός που ξεχωρίζει με τις προτάσεις ενότητας, χωρίς αποκλεισμούς κι όλα ανοιχτά για όλους».
Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος έκανε σχετικά την πιο κάτω δήλωση:
«Ευχαριστώ τον κ. Γιαννούλη για την ένθερμη υποστήριξή του από την αρχή της προσπάθειας. Κοινό μας χρέος είναι η προάσπιση των συμφερόντων της Αιγείρας και γενικότερα της Ανατολικής Αιγιάλειας που, ναι μεν αδικήθηκε από τον "Καλλικράτη", αλλά τώρα θα πρέπει να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ενιαία πορεία της περιοχής».
Ο κ. Γκούμας έχει διατελέσει επί σειρά ετών Διευθυντής του Δήμου Ακράτας, υλοποιώντας εκατοντάδες σημαντικές αποφάσεις αναπτυξιακής κατεύθυνσης της περιοχής, με γνώσεις επί όλων των θεμάτων και των διαδικασιών συνεργασίας με Υπουργεία και Περιφέρεια. Στην υπηρεσιακή του πορεία καταγράφεται το στήσιμο της δομής και λειτουργίας του νεοσύστατου Δήμου Ακράτας το 1986 αλλά και του μετέπειτα. "Καποδιστριακού" δήμου. Το 2002 ήταν Υποψήφιος Δήμαρχος Ακράτας και διατέλεσε αρχηγός της αντιπολίτευσης έως το 2004, ενώ σήμερα είναι επίσης εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος. Στις ασχολίες του καταγράφεται η βιοκαλλιέργεια με εξαγωγική δράση σε Αυστραλία, Γερμανία κ.α.
Στη δήλωση στήριξης τονίζει: «Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος ως Υποψήφιος Βουλευτής, έχει βιώσει όλα τα προβλήματα του τόπο αποδεικνύοντας ότι μπορεί. Θεωρώ την υποψηφιότητα του ως την ιδανικότερη»
Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος δήλωσε σχετικά:
«Ευχαριστώ τον κ. Γκούμα γιατί αγκάλιασε ουσιαστικά την υποψηφιότητά μου με ένθερμο τρόπο. Η εμπειρία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι"θησαυρός" για μας κι ο ρόλος του στο στήσιμο του νέου Δήμου Αιγιάλειας, καθοριστικότατη. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι η βάση της συνεργασίας μας».