Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Σε εξέλιξη μεγάλη δημοσκόπηση για τη Περιφέρεια Πελοποννήσου


ΠΗΓΗ : Radio Kyparissia 93,6 FM

ΣΕ εξελιξη μέχρι αργά το απόγευμα ήταν σήμερα η πρώτη επίσημη μεγάλη δημοσκόπηση για τις εκλογές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που διεξάγεται απο την MRB για λογαριασμό σύμφωνα με πληροφορίες πολιτικού κόμματος καθώς στα δείγματα που κλήθηκαν να απαντήσουν ήταν και ορισμενοι αναγνώστες μας και σε μια περίπτωση φιλικό μας πρόσωπο.
Η δημοσκόπηση αφορούσε τόσο την πρόθεση ψήφου στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου για την Περιφέρεια με προτάσεις μεταξύ των υποψηφίων Δράκου, Τατούλη και Γόντικα αλλά και την προτίμηση του κόμματος που εκφράζει τους ψηφοφόρους.
Αρκετές απαντήσεις πάντως έδειξαν σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες ότι οι πολίτες δίνουν βάρος στη Περιφέρεια επιλέγοντας συγκεκριμένο υποψήφιο και ελάχιστα σε κάποιο κόμμα που προτιμούν.
Στο ερωτηματολόγιο τέθηκε και το θέμα προτίμησης κόμματος αν διεξάγονταν εκλογές την επόμενη εβδομάδα με μεγάλο μερίδιο αδιευκρίνιστης ψήφου αλλά και επιλογές που αφορούν τα στατιστικά στοιχεία των ερωτηθέντων.
Με βάση το ερωτηματολόγιο μπορούν να βγούν ορισμένα συμπεράσματα για το που βρίσκεται το άρωμα εκλογών καθώς η μάχη ακόμα δεν έχει ανάψει για τα καλά...