Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Απίστευτα επεισόδια στην Πάτρα

Δεν έγινε ο αγώνας Παναχαϊκής - Παναιτωλικού

Τέσσερα άτομα τραυματίσθηκαν ελαφρά κατά την διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν σήμερα το απόγευμα στην Πάτρα, μεταξύ οπαδών της Παναχαϊκής και του Παναιτωλικού.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν έξω από το γήπεδο της Παναχαϊκής, λίγο πριν αρχίσει ο φιλικός αγώνας μεταξύ της Παναχαϊκής και του Παναιτωλικού όταν οι οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν σε ρήξη ανταλλάσοντας υβριστικά συνθήματα, τα οποία στην συνέχεια εξελίχθηκαν σε ρίψεις αντικειμένων.
Στην συνέχεια οι "κοκκορομαχίες" επεκτάθηκαν μέσα στο γήπεδο,. Οι παίκτες του Παναιτωλικού μαζί με τα πράγματά τους βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και στο τέρμα που βλέπει την πλατεία, και δεν φεύγουν επειδή φοβούνται το πλήθος εκτός γηπέδου, μήπως τους επιτεθεί . Στους 2.000 υπολογίζονται οι οπαδοί της Παναχαϊκής ήσαν στο στάδιο της Αγυιάς
Τρεις από τους πέντε τραυματίες των Αγρινιωτών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Ρίου ενώ στους υπόλοιπους δυο τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες..
Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να σταματήσουν τα επεισόδια. Έπειτα από λίγη ώρα οι παίκτες του Παναιτωλικού αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας, και φοβούμενοι για την σωματική τους ακεραιότητα. Ως εκ τούτου ο φιλικός αγώνας που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα στις 19.30 , δεν έγινε.
Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε: "Πρόκειται για μια χούφτα αλητών που προσπαθούν να κάνουν κακό στην ομάδα, αλλά δεν πρόκειται να τους το επιτρέψω. Θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να εντοπιστούν και να συλληφθούν όσοι προκάλεσαν τα επεισόδια".