Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Κοπή Πίτας της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου

Κοπή Πίτας της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου
Η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου, υπό τη μουσική διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Παναγιώτη Παναγάκου, καλωσόρισε το νέο έτος 2019 με την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη συναυλία και κοπή της Πίτας, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου.
Παράλληλα, με αφορμή την εκδήλωση, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά που μεγαλώνουν στο σπίτι που λειτουργεί "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" στην Αρχαία Κόρινθο.
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, παίρνοντας τον λόγο, αφού συνεχάρη τον αρχιμουσικό κ. Παναγιώτη Παναγάκο, τόνισε ότι η εξαιρετική παρουσία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου οφείλεται στη συλλογική προσπάθεια όλων των παραγόντων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Γεώργιος Ψυχογιός, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Μαριλένα Σούκουλη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλίας Νιάρρος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτριος Κάσσιος και Παναγιώτης Καλύβας, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Δερβενίου κα Διαμάντω Δενδρινέλη και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύργου κ. Προκόπης Βυζάς.