Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Με απόφαση Πέτρου Τατούλη ενεκρίθη η αντιστήριξη πρανών και αντιμετώπιση κινδύνου κατολίσθησης των κερκίδων γηπέδου Χιλιομοδίου

Αποτέλεσμα εικόνας για τατουλησΈργο που θα αναδείξει την Κορινθία ενεκρίθη κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου την 1η Οκτωβρίου στην Τρίπολη.


Πιο συγκεκριμένα, ενεκρίθη η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Κορινθίων για την εκτέλεση του έργου: «Αντιστήριξη πρανών και αντιμετώπιση κινδύνου κατολίσθησης εξωτερικά των κερκίδων γηπέδου Χιλιομοδίου». 

Επίσης Ανάσα πνοής στο Δημοτικό Σχολείο Σκαφιδακίου
στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, καθώς έγινε δεκτή η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Άργους-Μυκηνών για το έργο «Προμήθεια προκατασκευασμένης αίθουσας για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Σχολείου Σκαφιδακίου».

Τέλος Πράσινο φως» πήρε από το Περιφερειακό Συμβούλιο  έργο που θα αναδείξει την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.καθώς ενεκρίθη η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την εκτέλεση του έργου «Δρόμος Βέργας- Άνω Βέργας Δήμου Καλαμάτας Π.Ε. Μεσσηνίας».