Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

«Φονιάδες των λαών Αμερικανοί με αστερόεσσα δεν έχει ξαναγίνει»...

Κανέλλη: Ο Τσίπρας έκανε «come back» στον έρωτα του Τραμπ
Με τους στίχους του τραγουδιού της Άντζελας Δημητρίου «Κάνω come back στον ερωτά σου» σχολίασε η Λιάνα Κανέλλη το κλίμα στη συνάντηση που είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

«Τον ερωτεύτηκε τον Τραμπ, τον είπε δολοφόνο με αγγελικό πρόσωπο, έφτασε στο σημείο να πει ότι σήμερα είναι η καλύτερη στιγμή στις σχέσεις Ελλάδας - ΗΠΑ από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο», σχολίασε η βουλευτής του ΚΚΕ.
Και στη συνέχεια τόνισε ότι ενόψει της πορείας στο Πολυτεχνείο «φονιάδες των λαών Αμερικανοί με αστερόεσσα δεν έχει ξαναγίνει».
«Ο Τραμπ μίλησε σαν businessman. Με την Ελλάδα τον συνδέει ότι έχασε κεφάλαια. Η Ελλάδα είναι πτωχευμένη, υπάρχει σταθερότητα, αλλά κούνια που τον κούναγε. Δεν θα αντέξει για πολύ ο κόσμος», πρόσθεσε η κ. Κανέλλη.
«Από μια βάση που είχαμε, όλη η χωρά γίνεται βάση αμερικανικών συμφερόντων», σχολίασε η βουλευτής του ΚΚΕ και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που μιλούν για «ειδικά όπλα», δηλαδή πυρηνικά στον Άραξο, για να υπογραμμίσει ότι ο λαός δεν έχει να κερδίσει κάτι από το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.
«Το ταξίδι είναι άθλιο για την ελληνική πραγματικότητα, γιατί είναι ξεδιάντροπο να λες στα μούτρα στου ελληνικού λαού ότι θα έρθουν αυτοί που τον δανείζουν, γιατί η Ελλάδα είναι σημαία ευκαιρίας αυτό είπε ο Τραμπ», επισήμανε.

newsbeast.gr