Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Argos White Night Run

Εμφάνιση WHITE RUN_n.jpg

                                                             Άργος, 18/10/2017




 
 

Δελτίο Τύπου

Δήμαρχος Άργους Μυκηνών: «προσβλέπουμε πάντα στην τόνωση της τοπικής αγοράς»



Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 18/10  η συνέντευξη τύπου των διοργανωτών του νυχτερινού αγώνα με επωνυμία  Αrgos  White Night Run. Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών (Κ.Ε.Δ.Α.Μ) , το Ν.Π.Δ.Δ.  Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών και η Ακαδημία στίβου «Argos Track and Field» συνδιοργανώνουν, τον 1ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου ο  οποίος και θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017,σε
κεντρικούς εμπορικούς δρόμους, ενώ διαπερνά και τα σημαντικά πολιτιστικά μνημεία της πόλης του Άργους. Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος στην συνέντευξη τύπου δήλωσε: «Το σημαντικότερο σε αυτόν τον αγώνα είναι η τόνωση των καταστημάτων της εμπορικότερης πόλης της Αργολίδας. Πρόκειται για μια προσπάθεια να δώσουμε πνοή και ζωντάνια στο κέντρο της πόλης μας, δίνοντας την δυνατότητα σε όλα τα καταστήματα να παραμείνουν ανοιχτά και να κάνουν προσφορές»

Πληροφορίες για τον αγώνα

Ο αγώνας θα είναι ανοιχτός – δωρεάν προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους.

Ο αγώνας θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με όριο χρόνου τερματισμού των 5 χλμ. (60 λεπτά).

Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά κατά τη διάρκεια του αγώνα με ωράριο 18:00-12:00π.μ. και προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα.

Στο τερματισμό θα διεξαχθεί μουσική συναυλία όπου θα υπάρχει ο Κουμπαράς Αγάπης της ΚΕΔΑΜ για την οικονομική βοήθεια του μικρού Παναγιώτη Μπούφα που δίνει το δικό του αγώνα με τον καρκίνο στο Λονδίνο, ώστε να τον βοηθήσουμε, όπως μπορεί ο καθένας, να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ.

Ο White Night Run έρχεται για να γεμίσει με ενέργεια τη νύχτα στο Δήμο Άργους Μυκηνών!!!

    Αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων

Εκκίνηση: Ιστορικό Κέντρο Άργους,  Βασιλέως Κωνσταντίνου & Δαναού

Τερματισμός: Ιστορικό Κέντρο Άργους, Δαναού 3



    Κατηγορίες

Γενική ανδρών

Γενική γυναικών



    Ηλικιακές  κατηγορίες συμμετεχόντων

 Ανδρών & Γυναικών :

-  12-17

-  18-29

-  30-50

-  50 και άνω



    Διαδρομή τρεξίματος

Στο ιστορικό εμπορικό και πολιτισμικό κέντρο του Άργους:
Βασιλέως Κωνσταντίνου (Παλαιό Δημοτικό Μέγαρο) - Κορίνθου - Ηρακλέους - Περούκα - Γενναίου Κολοκοτρώνη - Φείδωνος - Θεάτρου - Τριπόλεως - Μεσσηνίας & Αρκαδίας - Αρχαίας Βουλής - Θεάτρου - Δαναού - Τερματισμός (Παλαιό Δημοτικό Μέγαρο)

Γραφείο_Τύπου Δήμου_Άργους_Μυκήνων