Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων στη Βουλγαρία


Επίσημη επίσκεψη στη Βουλγαρία θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης, από τις 19 έως τις 20 Οκτωβρίου, μετά από πρόσκληση του ομολόγου του, Προέδρου της Εθνοσυνέλευσης της Βουλγαρίας, κ. Ντιμίτερ Γκλάβτσεβ.

Ο Πρόεδρος της Βουλής θα απευθύνει ομιλία στην Ολομέλεια της Εθνοσυνέλευσης της Βουλγαρίας, το πρωί της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου, ενώ θ’ ακολουθήσουν συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Σώματος, κ. Ντιμίτερ Γκλάβτσεβ, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, κ. Ρούμεν Ράντεβ και τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, κ. Τομισλάβ Ντόντσεβ.
Τον κ. Βούτση θα συνοδεύσουν στην επίσημη επίσκεψή του στη Βουλγαρία η κ. Παναγιώτα Δριτσέλη, Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας– Βουλγαρίας, η κ. Κωνσταντίνα Κούνεβα, Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο Πρέσβης ε.τ. κ. Σπύρος Θεοχαρόπουλος, Διπλωματικός Σύμβουλος της Βουλής. Την αντιπροσωπεία του ελληνικού Κοινοβουλίου θα υποδεχθεί στη Σόφια, το βράδυ της Πέμπτης, ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Βουλγαρία, κ. Γρηγόριος Βασιλοκωνσταντάκης.  

Γραφείο Τύπου & Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης