Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Μονομαχία γιά την άνοδο ΤΑΡΣΙΝΑ΄97 - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ , στο μπαραζ του Ξυλοκάστρου

ZΩΝΤΑΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ "GREEKRADIO WEB CHANNEL" & TOYΣ
"ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"
Το Ειδησειογραφικό διαδικτυακό κανάλι της Κορινθίας Το αθλητικό ραδιόφωνο της Κορινθίας

Φωτογραφία του Stefanos Kaitsas.



Σήμερα Κυριακή 30 Απριλίου 2017 στις 4:00 το απόγευμα, στο ουδέτερο γήπεδο του Ξυλοκάστρου θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στις ομάδες Ταρσινά '97 και στον Πανευρωστινιακό
 Ο νικητής του αγώνα θα κερδίσει την άνοδό του στη Β΄ κατηγορία Κορινθίας ως δευτεραθλητής της Γ2 κατηγορίας, καθώς πρωταθλήτρια είχε αναδειχθεί μετά από συγκλονιστικό ντεμαράζ , ο ΑΟ. Λυποποριάς, μόλις στην τελευταία αγωνιστική στις 19/3/17, με την εκτός έδρας νίκη τους , με 3 - 0 στο Κιάτο επί της Αναγέννησης Κιάτου, κόβοντας πρώτοι το νήμα μόλις στην τελευταία   στροφή του πρωταθλήματος και ανακηρύχτηκαν , οι "Φυτωριούχοι" της Δυτικής Κορινθίας, Πρωταθλητές,συγκεντρώνοντας 42 βαθμούς.
Ένα βαθμό πίσω από την "ερυθρόλευκη" πρωταθλήτρια ,στους 41 βαθμούς τερμάτισαν οι ομάδες των Ταρσινών και ο Πανευρωστινιακός με 13 νίκες , 2 ισοπαλίες , 3 ήττες και τέρματα 46 - 16 έκαστος Δευτεροι σε βαθμολογία - επίθεση και άμυνα.  
Τα Ταρσινά ΄97 που στη διάρκεια του χρόνου έμοιαζαν να ελέγχουν την κατάσταση και πως σίγουρα θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα, απώλεσαν πολύτιμους βαθμούς και στο τέλος , σταμάτησαν, στο Κρυονέρι  καθώς έχασαν με 1 - 0 από τον τοπικό Αετό. Η ομάδα των Ταρσινών στο πρωτάθλημα ηττήθηκε 3 φορές (1 εντός από  ΑΟ Λυκοποριάς και 2 εκτός έδρας από Πανευρωστινιακό και Αετό Κρυονερίου), ενώ σε 2 αγώνες έληξαν ισόπαλοι με ΑΟ Λεχαίου εντός και με Αναγέννηση Κιάτου εκτός. 
Ο Πανευρωστινιακός από την άλλη πλευρά, δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, είδαμε όμως πως από τον Γενάρη και ύστερα που ενισχύθηκε, πήρε σημαντικά ματς και κρατήθηκε ζωντανός για την άνοδο, ενώ στο τέλος στα Ροζενά πέτυχε μεγάλη νίκη με 4 - 1 επί του ΑΟ Λεχαίου. 
Ο Πανευρωστινιακός ηττήθηκε 3 φορές ( 1 εντός από την Λυκοποριά όπως ηττήθηκε και εκτός εδρα στο Δερβένι καθώς και από τα Ταρσινά. Ισοπαλίες ο Πανευρωστινιακός απέσπασε σε Φενεό και Κρυονέρι. 
Οι δύο ομάδες (Πανευρωστινιακός και Ταρσινά ΄79 μπορεί να "έφθασαν κοντά στή πηγή και νερό να μην γεύτηκαν"  όμως έμειναν ζωντανοί στον στόχο για άνοδο, την οποία θα διεκδικήσουν σε αγώνα μπαράζ, στις 4.00 το απόγευμα στο Ξυλόκαστρο.
Περίπου στις 6 το απόγευμα, θα ξέρουμε αν η ομάδα των Ταρσινών ή ο Πανευρωστινιακός θα είναι η τέταρτη ομάδα που θα ακολουθήσει τον ΑΟ Λυκοποριάς , τον Ποσειδώνα Κυράς Βρύσης και τον  Αστέρα Κορίνθου ( οι 2 τελευταίοι της Γ1 κατηγορίας) στη Β΄κατηγορία Κορινθίας. 
Οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" που θα μεταδώσουν ζωντανά  ραδιοφωνικά - διαδικτυακά το μπαράζ σε συνεργασία με το "Greekradio Web Channel" σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου, εύχονται καλή επιτυχία στις δύο ομάδες και νικητής να βγεί ο καλύτερος και το ποδόσφαιρο