Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Τα Ταρσινά ΄97 πέτυχαν την άνοδο στη Β' Κορινθίας, στο "παραδύο" της παράτασης . Ν'ικησαν 1 - 0 στο μπαραζ τον Πανευρωστινιακό

Χρειάστηκαν σχεδόν 118 λεπτά αγώνα στο μπαράζ της Γ2 κατηγορίας Κορινθίας που έγινε σήμερα στο Ξυλόκαστρο , ανάμεσα στα Ταρσινά ’97 και τον Πανευρωστινιακό για να αναδειχθεί ο νικητής που θα ακολουθούσε τον πρωταθλητή του ομίλου ΑΟ Λυκοποριάς και τους Ποσειδώνα Κυρά Βρύσης, Αστέρα Κορίνθου στην Β’ κατηγορία της επόμενης σεζόν.
                                                                                                Νικήτρια  η ομάδα των Ταρσινών, καθώς επικράτησε στο τέλος της παράτασης ( μετά από κανονικό αγώνα χωρίς τέρματα) με 1 - 0 επί του ισάξιου αντιπάλου της Πανευρωστινιακού. Το τυχερό γκολ για την βοχαΐτικη ομάδα σημείωσε, στο 118' ο Φιλόπουλος, μόλις είχε μπει στον αγώνα ως αλλαγή μετά από σέντρα του Αράπη. Γενικά το παιγνίδι ήταν αμφίρροπο με τις ομάδες να χάνουν αρκετές κλασικές ευκαιρίες  καθώς οι τερματοφύλακες των ομάδων Μήτρου και Φραντζής, τις απεσώβισαν. Χαρακτιριστικό  ήταν το τετ α τετ του Χριστόπουλου . της ομάδος των Ροζενών, στην παράταση , που απέκρουσε δύσκολα ο Μήτρου.                                                           Από τον αγώνα δεν έλειψαν και οι αποβολές , μία για κάθε ομάδα. Στον αγώνα σημειώθηκε η πιό περίεργή αποβολή που ομοιά της στα γήπεδα δεν έχουμε  δει.  Κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ο διαιτητής  Κωνσταντόπουλος , απέβαλέ τον Ραζή του Πανευρωστινιακού, ο οποίος σε μιά εκτέλεση κόρνερ , τον εμπόδιζε  το σημαιάκι του γηπέδου και το έβγαλε. Ύστερα από λίγα λεπτά αποβλήθηκε και ο Μανιάς των Ταρσινών και η ισοπροπία στις ομάδες επανήλθε.                                                            Τα Ταρσινά επιστρέφουν  στην Β’ κατηγορία μετά από  απουσία ενός έτους. Μπορεί στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να  έλεγχαν την κατάσταση και πως σίγουρα θα κατακτούσαν το πρωτάθλημα, απώλεσαν  πολύτιμους βαθμούς και στο τέλος , σταμάτησαν, στο Κρυονέρι...       Κατάφεραν και κέρδισαν τήν άνοδό τους στο τέλος του μπαραζ  Ο Πανευρωστινιακός από την άλλη πλευρά, δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, είδαμε όμως πως από τον Γενάρη και ύστερα που ενισχύθηκε, πήρε σημαντικά ματς και κρατήθηκε ζωντανός για την άνοδο,  "έφθασε κοντά στή πηγή και νερό δεν γεύτηκε"  όμως το μέλλον βρίσκεται μπροστά του, θα προσπαθήσει πάλι την ερχόμενη σεζόν για να κατακτήσει αυτό που για λίγο έχασε φέτος και που αξιζε.
φωτο: Στάθης Ντάγκας