Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Μάχες τίτλου στην Α΄Κορινθίας - Δυσκολή έξοδο για την Κόρινθο ΄06 στο Ξυλόκαστρο


Η αγωνία  των φιλάθλων  της Κορινθίας στο κατακόρυφο, καθώς , 4 "στροφές" πρίν από την λήξη του τοπικού πρωτάθληματος , τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα ως προς τον τιτλο του πρωταθλητή . Τον τίτλο και ταυτόχρονα άνοδο στην Γ΄εθνική κατηγορία διεκδικούν τρεις ομάδες που απέχουν  μεταξύ τους  1 με 2 βαθμούς . Ο πρωτοπόρος Πέλοπας Κιάτου (65 β.), η Κόρινθος 2006 (64 β.) και ο ΠΑΣ  Κόρινθος (63 β). και οι οποίοι θα δωσουν σκληρή μάχη  μέχρι τέλους για να τον κατακτήσουν. 

Στους εναπομείναντες 4 αγώνες , στο πρωτάθλημα , ο  Πέλοπας Κιάτου αγωνίζεται το προσεχές Σάββατο (27η αγωνιστική), στην έδρα του, με τον Ηρακλή Λεχαίου, ακολουθούν δυο παιγνίδια εκτός 
έδρας , με Ολυμπιακό Άσσου ( 28η αγωνιστική) και ΠΑΣ Κόρινθο (29η αγωνική) και ολοκληρώνει τους αγώνες του ( 30η  αγωνιστική)  εντός έδρας  με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.
Η Κόρινθος 2006 την 27η αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, την 28η αγωίζεται εντός έδρας με την Θύελλα Πετρίου, την 29η αγωνιστική εκτός τον Ισθμιακό και την 30η αγωνιστική υποδέχεται στο ΔΑΚ τον υποβιβασμένο Ατρόμητο Χιλιομοδίου.
Ο τρίτος της παρέας, ο ΠΑΣ Κόρινθος , το Σάββατο (27η αγωνιστική), στην έδρα του,αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό Άσσου, την 28η αγωνιστική μάχεται στο Λουτράκι με τον τοπικό Ολυμπιακό , που αναζητά βαθμούς σωτηρίας, την 29η μάχεται στον Συνοικισμό στο ντερμπι κορυφής με τον Πέλοπα, και ολοκληρώνει τους αγώνες του ( 30η  αγωνιστική)  εκτός έδρας  με την Ελλάδα Βέλου.
Συμπερασματικά ο τίτλος θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική
 ---
Όπως αναφέραμαι , αύριο Σάββατο ( Σάββατο του Λαζάρου), διεξάγεται η 27η αγωνιστική , στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας, όπου ο πρωτοπόρος Πέλοπας , θέλει να επιστρέψει στις νίκες , μετά την ήττα του , το περασμένο Σάββατο, στο ΔΑΚ , από την Κόρινθο 2006, αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Λεχαίου, από τον οποίο είχε ηττηθεί κατα΄τον πρώτο γύρο, στο Λέχαιο.
Την ίδια  ώρα η Κόρινθος 2006, πραγματοποιεί δύσκολη έξοδο στο Ξυλόκαστρο , στην κόντρα του με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στις νίκες , μετά την ισοπαλία του στο Δερβένι και τον αποκλεισμό του , την Τετάρτη, στο Κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος , από την Καλαμάτα. 
Ο ΠΑΣ στον Συνοικισμό αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Άσσου που θέλει βαθμό για να σιγουρέψει την παραμονή του στην κατηγορία. 
Ενδιαφέρον παρουσιάζει  στο Βέλο και ο αγωνας της τοπικής Ελλάδας με τον Πανκαμαριακό, την στιγμή που η Θύελλα Πετρίου υποδέχεται τον Αστέρα Δερβενίου, 
Στα Αθίκια ο Τενεάτης αντιμετωπίζει τον Ισθμιακό.
 Στο Λουτράκι ο Ολυμπιακός ψάχνει βαθμούς σωτηρίας κόντρα στον Παννεμεατικό την ίδια ώρα (16:00) ο Πανσολυγειακός υποδέχεται 
στον υποβιβασμένο Ατρόμητο Χιλιομοδίου..

Η 27η αγωνιστική
8/4/17, 16:00
 Πέλοπας Κιάτου -  Ηρακλής Λεχαίου
 Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Κόρινθος '06
 ΠΑΣ Κόρινθος - Ολυμπιακός Άσσου
 Ελλάς Βέλου - Πανκαμαριακός
 Θύελλα Πετρίου -  Αστέρας Δερβενίου
 Τενεάτης Αθικίων - Ισθμιακός
ΣΦΛ Ολυμπιακός - Παννεμεατικός
Πανσολυγειακός - Ατρόμητος Χιλιομοδίου