Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Προς απαγόρευση τα ζαχαρούχα αναψυκτικά στους χώρους εργασίας

logo newsletter


Σεξ ... με το ζόρι;


sexunhappy.jpgΌταν μία σχέση δεν είναι πια καινούρια, ο ενθουσιασμός για το σεξ ενδέχεται να φθίνει, για έναν από τους δύο συντρόφους. Πολλά ζευγάρια μπορεί να παραμείνουν συναισθηματικά και σωματικά δεμένα με άλλους τρόπους, διατηρώντας τη σχέση ζωντανή. Σε άλλες περιπτώσεις όμως, οι οικογενειακές και οι άλλες υποχρεώσεις μπορεί να μην αφήνουν το περιθώριο στο ζευγάρι να περνά ιδιαίτερο χρόνο μαζί στο κρεβάτι- έτσι, το σεξ εξορίζεται από την καθημερινότητα και η διάθεση για σεξ καταποντίζεται ακόμη περισσότερο. Πώς πρέπει να αντιδράσει το ζευγάρι;

Διαβάστε περισσότερα 

Προς απαγόρευση τα ζαχαρούχα αναψυκτικά στους χώρους εργασίας


sugarydrinks.jpgΜπορούν οι Αμερικανοί να κόψουν τα αναψυκτικά; Η απάντηση είναι θετική και ήλθε από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Σαν Φρανσίσκο. Με 24.000 υπαλλήλους, το πανεπιστήμιο θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες- όταν λοιπόν απομάκρυνε τα ζαχαρούχα αναψυκτικά από όλα τα καταστήματα και τους αυτόματους πωλητές της πανεπιστημιούπολης, έθεσε τις βάσεις για μια νέα έρευνα: να μελετήσει τι μπορεί να συμβεί όταν τα άτομα που πίνουν καθημερινά μεγάλες ποσότητες ζαχαρούχων αναψυκτικών σταματήσουν να τα καταναλώνουν.

Διαβάστε περισσότερα 

memorymenwomen.jpgΠοιος έχει καλύτερη μνήμη; Οι άνδρες ή οι γυναίκες;


Aπότοκο της γήρανσης, η εξασθένιση της μνήμης είναι κάτι που με τη γήρανση του πληθυσμού αφορά ολοένα και περισσότερα άτομα- σήμερα υπολογίζεται ότι το 75% των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας αντιμετωπίζουν προβλήματα μνήμης. Ισχύει όμως και εδώ η μάχη των φύλων; Ποιος έχει καλύτερη μνήμη; Οι άνδρες ή οι γυναίκες;

Διαβάστε περισσότερα 

nudelips.jpgΞεχάστε το κόκκινο κραγιόν! Ψηφίστε nude


Eίναι η τελευταία τάση στο μακιγιάζ. Μετά την αληθινή «επέλαση» του κόκκινου κραγιόν, για πολλά χρόνια, τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κάνει δυναμική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί τα nude κραγιόν.

Διαβάστε περισσότερα 

senior-age-sex.jpgΕνεργές σεξουαλικά, αλλά όχι πολύ χαρούμενες οι 70άρες


Όλο και περισσότερες γυναίκες τα τελευταία χρόνια παραμένουν σεξουαλικά ενεργές σε μεγάλη ηλικία, ωστόσο μία στις 7 γυναίκες ηλικίας 65-79 ετών, αναφέρουν ότι πάσχουν από Διαταραχή Υποτονικής Ερωτικής Επιθυμίας (Hypoactive Sexual Desire Disorder) αποκαλύπτει πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Menopause.

Διαβάστε περισσότερα 

epkin.stogia.jpgΠάρκινσον: Δωρεάν προγράμματα φυσικοθεραπείας και ψυχολογικής στήριξης σε επτά δήμους της Αθήνας


Ειδικά προγράμματα που στόχο έχουν να ανακουφίσουν τους πάσχοντες από νόσο του Πάρκινσον και τις οικογένειές τους άρχισε σε επτά δήμους της Αθήνας η ελληνική εταιρεία εθελοντών και ασθενών για τη νόσο Πάρκινσον «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ-Κίνηση».

Διαβάστε περισσότερα 

abhp.ets.jpgFDA: «Πρωτοποριακή» χαρακτηρίζεται ερευνητική θεραπεία της AbbVie για την ηπατιτιδα C


O Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έδωσε το χαρακτηρισμό «Πρωτοποριακή Θεραπεία» στην υπό έρευνα παν-γονοτυπική θεραπεία με glecaprevir (ABT-493)/pibrentasvir (ABT-530) για ασθενείς με χρόνια ηπατίτιδα C, γονότυπου 1, της βιοφαρμακευτικής εταιρείας AbbVie.

Διαβάστε περισσότερα 


Brain-Training.jpgAσκήσεις για νου... υγιή


H νεανικότητα και η σφριγηλότητα δεν αφορούν μόνο στο σώμα, αλλά και στο μυαλό. Η εγκεφαλική γυμναστική, γνωστή ως «brain training», πλασάρεται ως μόδα, είναι ωστόσο ανάγκη. Παρακατω σας δίνουμε λίγα χρήσιμα tips.

Διαβάστε περισσότερα 

diab.ets.jpgΑδιάγνωστος 1 στους 2 ενήλικες με διαβήτη


Ακάθεκτος συνεχίζει να εξαπλώνεται σήμερα στον παγκόσμιο πληθυσμό ο σακχαρώδης διαβήτης (Σ.Δ.), καθώς 1 στους 11 ενήλικες σε όλο τον κόσμο πάσχει από αυτόν, ενώ το 2040 αναμένεται να πάσχει 1 στους 10!

Διαβάστε περισσότερα