Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Επίσκεψη της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Κορίνθου στο Χιλιομόδι

ΝΟ.Δ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                 Κόρινθος: 10-11-2016
 Δημοτική Τοπική Οργάνωση
        Δήμου Κορινθίων

Ταχ. Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 24
Τ.Κ.: 20 131, Κόρινθος
Τηλ.: 6944 775437 / 27410 25536
E-mail: dimto.nd.korinthou@gmail.com
                                                                

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                       
Μία ακόμη επίσκεψη έλαβε χώρα στα πλαίσια των δράσεων της Τοπικής Οργάνωσης Δήμου Κορινθίων στις πρωτεύουσες των Δημοτικών Ενοτήτων. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 στο Χιλιομόδι από τον Πρόεδρο και κλιμάκιο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κορίνθου, παρουσία του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας κ. Κορδώση καθώς και του Τομεάρχη Ν.Δ. Κορινθίας κ. Φατούση.

Ο Πρόεδρος και το κλιμάκιο άκουσε και συζήτησε με τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και πολίτες τα ειδικότερα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Χιλιομοδίου και των υπολοίπων χωριών της περιοχής. Από τα σημαντικότερα προβλήματα στα οποία έγινε αναφορά, ξεχώρισαν για ακόμα μια φορά η μεγάλη φορολογία, η ανεργία των παιδιών τους, η νέα νομοθεσία του ασφαλιστικού που θα πλήξει άμεσα τους αγρότες, η μηδενική ασφάλεια και η ερήμωση των καποδιστριακών Δήμων μετά την παύση της λειτουργίας των υπηρεσιών. Επίσης διατυπώθηκε προβληματισμός από τους παρευρισκόμενους για τις συνεχείς καταστροφές του φυτικού κεφαλαίου από τις καιρικές συνθήκες που επιβαρύνουν επιπλέον το εισόδημα των αγροτών.

Σχετικά με την Νέα Δημοκρατία διατυπώθηκε η ελπίδα και η εμπιστοσύνη των μελών της Νέας Δημοκρατίας στον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη για τον οποίο πιστεύουν ότι είναι ο πολιτικός της αλήθειας και ότι θα νοικοκυρέψει την χώρα όπως έχει αρχίσει να νοικοκυρεύει και το κόμμα μας. Επίσης έγιναν γνωστές στους παρευρισκόμενους όλες οι δράσεις και ο τρόπος λειτουργίας της Τοπικής Οργάνωσης. Τα μέλη ζήτησαν από τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. να επισκέπτεται και ο ίδιος αλλά και κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσης συχνότερα το Χιλιομόδι δίνοντας τα εύσημα για την πολιτική εξωστρέφειας που εφαρμόζεται στην Τοπική Οργάνωση.

Επόμενη επίσκεψη του κλιμακίου της Τοπικής Οργάνωσης θα είναι τα Αθίκια. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13-11-2016 και ώρα 11:00π.μ. στο καφενείο του κ. Κόλλια. 
                                                     

   Εκ του γραφείο Τύπου
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ