Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Ενίσχηση με Κλουτσινιώτη ο Πανευρωστινιακός στο ντέρμπι με τη Λυκοποριά - ΖΩΝΤΑΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ



Με γρήγορες και  συνοπτικές διαδικασίες ο Πανευρωστινιακός , που φέτος στοχεύει  ψηλά, ενέταξε τον Βλάση Κλουτσινιώτη στο δυναμικό της ομάδας της Ευρωστίνης. Ο γνωστός ταλαντούχος επιθετικός μετακομίζει  από τον Πανκαμαριακό και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του , στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΑΟ Λυκοποριάς στο γήπεδο του Κουμαριά. Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ2 κατηγορίας Κορινθίας.
Το ντέρμπι. θα μεταδοθεί  σε ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση από το GREEKRADIO WEB CHANNEL  σε παράλληλη αναμετάδοση από τους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" και το "ΔΕΡΒΕΝΙ SPORT NEWS". από κάθε σταθερή και  κινητή συσκευή επικοινωνίας.
Την περιγραφή  του αγώνα θα κάνει ο Τάσος Μητσόπουλος, ενώ στη μετάδοση των αγώνων από τα προταθλήματα Α, Β και Γ Εθνικής και όχι μόνο θα κάνει ο Βασίλης Λάλος.

Επίσης το Σάββατο  θα μεταδοθεί  σε ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση από το GREEKRADIO WEB CHANNEL  σε παράλληλη αναμετάδοση από τους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" ο αγώνας του Ολυμπιακού Άσσου με τον Πανσολυγειακό , για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας ενω παράλληλα θα μεταδίδονται και στιγμιότυπα από τον αγώνα Κόρινθος '06 - Αστέρας Δερβενίου.