Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Το come back του Αρχιερέα (για να σώσει τα σκάνδαλα ΕΛΣΤΑΤ, Swaps) θα καεί στο ΦΩΣ!

karamanlis-simitis
Εντείνει τις προσπάθειές του ο Κώστας Σημίτης. Ο πολιτικός που εξέφρασε τη μετά Ανδρέα εποχή των νεότερων μεγάλων σκανδάλων για το ΠΑΣΟΚ.
Ο Κώστας Σημίτης μπορεί να μην είχε το χάρισμα του Ανδρέα Παπανδρέου στα μπαλκόνια, είχε όμως βαθιά γνώση του Τραπεζικού συστήματος και τι παιχνίδια μπορούν να παιχτούν με ομόλογα, swaps και άλλες γνωστές χρηματοοικονομικές κομπίνες.
Δεν είναι τυχαίο που η φωτογραφία του Κώστα Σημίτη μπροστά στο ΑΤΜ με τα ευρώ στα χέρια, έχει ταυτιστεί με τον πολιτικό που παρέδωσε Ελληνικά νησιά στους Τούρκους και στρατιωτικούς ήρωες – νεκρούς στις μανάδες τους, για να μην διαταραχτεί η κυβερνητική του θητεία με κάποιον πόλεμο..
Ο Αρχιερέας της διαπλοκής όπως τον είχε χαρακτηρίσει ο Κώστας Καραμανλής, ζει
και βασιλεύει. Κινεί ακόμη τα νήματα. Προσπαθεί πολύ (και πάλι) τις τελευταίες ημέρες.
Τα τέκνα του είναι παντού σε όλα τα κόμματα και σε όλες τις κυβερνητικές και τις τραπεζικές θέσεις, μακρύς ο κατάλογος. Θα τον παρουσιάσουμε σύντομα.
Αυτό το οποίο πρέπει να εστιάσουμε τώρα, είναι πως ο Αρχιερέας της διαπλοκής, επιστρέφει δυναμικά με την υποστήριξη μεγάλου οικονομικού λόμπυ. Είναι το ίδιο λόμπυ που έβαλε αρχηγούς σε κόμματα τον Μητσοτάκη, την Γεννηματά και τον Θεοδωράκη. Κρατήστε το αυτό. Το μείγμα είναι εκρηκτικό. Και επειδή το μεγαλύτερο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει μέσα του το βαθύ σάπιο ΠΑΣΟΚ και αρκετούς δήθεν αριστερούς, το χαλί θα τραβηχτεί μία συγκεκριμένη στιγμή, κρατήστε και αυτό!
Ο Αρχιερέας επιστρέφει με συγχώνευση πολιτικών «εταιριών». Τις άπλωσε και τώρα τις ξαναμαζεύει. Η ένωση των δυνάμεών του, θα προστατέψει από την αγωνία να αποκαλυφθεί η μεγαλύτερη μεταπολεμική απάτη εις βάρος της πατρίδας μας.Αυτής που την έστειλε στη χρεοκοπία και το Μνημόνιο με τη λάσπη κατά του Κώστα Καραμανλή, την αλλοίωση των ελλειμμάτων και των διαχρονικών χρηματοοικονομικών παιγνίων που εξαθλίωναν οικονομικά τη χώρα (βλ. Χρηματιστήριο, Swaps της Goldman Sachs κ.α.)
Η προσπάθεια του Κώστα Σημίτη να ελέγξει τη Μνημονιακή Ελλάδα ξεκίνησε δυναμικά με το δίδυμο Παπαδήμου – Στουρνάρα. Συνέχισε, στήνοντας το Ποτάμι με τον «ανιψιό» του Σταύρο Θεοδωράκη και κατόπιν «διορίζοντας» αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Κ. Μητσοτάκη (πρώην ανώτατο υπάλληλό του στην Εθνική Τράπεζα την περίοδο κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ!!)… Θα τα πούμε αναλυτικά, μην βιάζεστε… Θα σας εξηγήσουμε το σχέδιο για μικρά και ελεγχόμενα κόμματα. Οι δημοσκοπήσεις επιβραβεύουν αυτό το οργανωμένο παιχνίδι. Κανένα κόμμα δεν κερδίζει από την φοροκαταιγίδα ΣΥΡΙΖΑ. Μία μεγάλη ΝΔ έτσι όπως αυτή ξαναφτιαχνόταν μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, θα ήταν πρόβλημα για τα λόμπυ της εθνικής καταστροφής.
Είπαμε .. θα σας ταράξουμε στο ΦΩΣ!!
Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική. Δύο κόσμοι θα ξανασυγκρουστούν. Αυτή τη φορά όμως θα πέσει πολύ… ΦΩΣ!! Και η Ελλάδα θα κερδίσει!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com/