Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Δοκιμάζεται στη Βάρδα ο ΑΟ. Ζευγολατιού - Ο ΑΟ Λουτρακίου παει για το 2Χ2 απέναντι στον Αιολικό

 
Με πολύ ενδιαφέροντες αναμετρήσεις συνεχίζεται αύριο Κυριακή και τη Δευτέρα, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής στον 3ο όμιλο.
Ο Α.Ο. Ζευγολατιού αντιμετωπίζει , εκτός έδρας στη Βάρδα  στο ντέρμπι κορυφής, την πρωτοπόρο του ομίλου ΠΑΟ Βάρδας, ενώ στην Πάτρα η Παναχαϊκή , στο αχαϊκό ντέρμπι, μάχεται με την Αχαϊκή. 
Η πρωταθλήτρια Κορινθίας ξεκίνησε νικηφόρα με τον Τσικλητήρα στην Καλαμάτα και στη συνέχεια έφερε «Χ» στην έδρα της με τη Δόξα Μεγαλόπολης!
Απεναντίας η ομάδα της Ηλείας έκανε δυνατό ξεκίνημα με δύο μεγάλες νίκες με Αιολικό και Αχαϊκή (στην Κ. Αχαία)

Στην Τρίπολη ο Παναρκαδικός υποδέχεται τον ουραγό Παναργειακό, ενώ ο Φωστήρας στον Ταύρο αντιμετωπίζει την Θήβα. Στο Κρανίδι η Ένωση Ερμιονίδας φιλοξενεί τον Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ στη Μεσσηνία ο Τσικλητήρας μάχεται με την Δόξα Μεγαλόπολης.
Τέλος ο ΑΟ Λουτρακίου κοντράρεται τη Δευτέρα (26/9, 15.30) με τον Αιολικό στο Θώδειο, όπου οι "οράνιε",  επιστρέφουν  μετά  τη νίκη κόντρα στον Παναργειακό και  ελπίζουν για το 2x2. 
Απέναντι στον ανανεωμένο φέτος (διοικητικά και αγωνιστικά), αλλά σταθερό πρωταγωνιστή του ομίλου Αιολικό, η ομάδα του Λουτρακίου θα αγωνιστεί με τέσσερις σημαντικές απουσίες, αφού οι τραυματισμοί των Τσιώλη, Σιώκου, Παπαναστασίου και Brestovichki δημιούργησαν «πονοκέφαλο» στον τεχνικό της ομάδας Νίκο Μεσολόγγη.
Από την άλλη μεριά ο Αιολικός προέρχεται από ήττα (1-0) από τον ΠΑΟ Βάρδας και από το 0-0 με την Παναχαϊκή. Οι αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων στο Θώδειο τα τελευταία δύο χρόνια έχουν εξελιχθεί σε ντέρμπι, με ανατροπές, πολλά γκολ και ωραίο θέαμα για τους φιλάθλους που είχαν την τύχη να τις παρακολουθήσουν

Η 3η αγωνιστική
ΚΥΡΙΑΚΗ 25.09. 16:30
 Ερµιονίδα - Αστέρας Αμαλιάδας-Πανόπουλου 
 Παναρκαδικός - Παναργειακός 
 Παναχαΐκή  - Αχαϊκή 
 ΠΑΟ Βάρδας - ΑΟ Ζευγολατιού  
Τσικλητήρας Πύλου - Δόξα Μεγαλόπολης 
 Φωστήρας - ΑΟ Θήβα 

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.09. 15:30 
ΑΟ Λουτρακίου - Αιολικός
Ρεπό η Χαλκίδα