Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ Σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του Γ.Καρασάββα

Εμφάνιση vnanopoulos.jpg
Δελτίο τύπου 23.9.2016
Σχετικά με τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Καρασάββα δηλώνουμε τα έξης :

1. Εδώ και πολύ καιρό ως δημοτικός σύμβουλος ψήφιζε τις προτάσεις του κ. Πνευματικού έστω και αν δεν ήξερε τι ψηφίζει, δείτε το βίντεο του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου. Με τη σημερινή του κίνηση ο κ Καρασάββας προσφέρει άλλη μια υπηρεσία στον κ Πνευματικό πλήρως αναμενόμενη και ενώ επικρατεί ταραχή και υπάρχει ζήτημα συνοχής στη δημοτική αρχή.
2. Εδώ και πολύ καιρό διατύπωνε απόψεις που διαφέρουν πλήρως από το πρόγραμμα του συνδυασμού μας, το οποίο ψήφισαν προεκλογικά το 49.98 % των δημοτών. Συνεπώς θα πρέπει να εξηγήσει τους προσωπικούς λόγους που ξαφνικά στηρίζει τα τελείως αντίθετα για τα οποία τον ψήφισαν οι συμπολίτες του.
 
3. Δεν έχει καμία συνεργασία με τα μέλη του συνδυασμού και απέχει συστηματικά από τις επιτροπές του δήμου, δίχως να τιμά τη θεσμική λειτουργία, η δε παρουσία του στα δημοτικά συμβούλια είναι περιστασιακή.
4. Οφείλει να ακολουθήσει το <<αντρίκειο>> παράδειγμα της κας  Χρισταρά, δηλαδή να σεβαστεί στοιχειώδεις κανόνες δημοκρατικής συμπεριφοράς και να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος - η έδρα ανήκει στον συνδυασμό "Συμμαχία Πολιτών".
5. Με τις νόμιμες διαδικασίες θα παυθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο από τις θέσεις που εκπροσωπούσε τον συνδυασμό μας.
6. Μας λυπεί το γεγονός ότι  δεν μπόρεσε να έχει τη δύναμη να τιμήσει τη βούληση των ψηφοφόρων και να αντέξει την αντιπολίτευση.
7.  Στο δρόμο που διάλεξε του ευχόμαστε καλό ταξίδι, να είναι γερός και να έχει καλές δουλειές.

Βασίλης Νανόπουλος,


επικεφαλής του συνδυασμού "Συμμαχία Πολιτών"
και της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Κορινθίων