Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Αρχίζει το ματς ... Πρεμιέρα το Σάββατο στην Α΄ Κατηγορία Κορινθίας


Αρχίζει στις 4,00 το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας για την περίοδο 2016 - 2017. 
Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν οι παρακάτω 16 ομάδες:
Αστέρας Δερβενίου, Πανκαμαριακός, Ηρακλής Ξυλοκάστρου, Πέλοπας Κιάτου, Ελλάς Βέλου, Θύελλα Πετρίου, Παννεμεατικός, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Τενεάτης Αθικίων, Πανσολυγειακός, Ολυμπιακός Άσσου, Ηρακλής Λεχαίου, Κόρινθος 2006, ΠΑΣ Κόρινθος , Ισθμιακός και Ολυμπιακός Λουτρακίου.
Ύστερα από  "μαραθώνιο" 30 αγωνιστικών ημερών ο πρωτάθλητής της κατηγορίας κερδίζει άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία ενώ στη Β΄κατηγορία υποβιβάζονται οι ομάδες που θα καταλάβουν την 15η και 16 θέση της βαθμολογίας και εφόσον υπάρξει υποβιβασμός ομάδας Γ Εθνικής , τότε υποβιβάζεται και η ομάδα που κατέλαβε την 14η θέση στο τοπικό πρωτάθλημα.

Οι Πρωταθλήτές της Κατηγορίας
Τα περισσότερα πρωταθλήματα της κατηγορίας, 13  έχει κατακτήσει ο Πέλοπας Κιάτου , και τον ακολουθεί με  9 ο Ολυμπιακός Λουτρακίου και ακολουθούν ο Π.Α.Σ. Ελλάς Βέλου 6, ο Π.Α.Σ. Κύψελος Κορίνθου 6 , ο  Παγκορινθιακός 5 , ο Παννεμεατικός 4, ο  Π.Α.Ο. Λουτράκι 4 , ο Άρης Κορίνθου 2, ο  Αχιλλέας Κορίνθου 2, ο  Π.Α.Σ. Κόρινθος 2  ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου 2 , ο Α.Ο. Ζευγολατιού 2 ενώ από μία φορά πρωταθλητές 'εχουν αναδειχθεί  ο Α.Ο. Κόρινθος, ο Τενεάτης Αθικίων, ο Αετός Αγγελοκάστρου, ο  Ηρακλής Λεχαίου, ο  Α.Π.Σ. Δάφνη Εξαμιλίων, ο  Α.Π.Σ. Λουτράκι '93 και ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου..

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Πρεμιέρα στις 4,00 το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου  με αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες
Στο Δερβένι στο " ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ"  ο Αστέρας Δερβενίου υποδέχεται τον Παννεμεατικό, ενώ στο Ξυλόκαστρο, ο Πανκαμαριακός αντιμετωπίζει την Κόρινθο 2006. 
Στο γήπεδο του Συνοικισμού η Κόρινθος αγωνίζεται με την νεοφώτιστη στη κατηγορία ομάδα του Ηρακλή Ξυλοκάστρου, την ίδια ώρα ο Πέλοπας Κιάτου , πάει στο Πετρί κόντρα στην τοπική Θύελλα. 
Εκτός έδρας πρεμιέρα στο Σοφικό, κόντρα στο νεοφώτιστο Πανσολυγειακό , κάνει η Ελλάς Βέλου, ενώ στα Αθικια ο Τενεάτης μάχεται με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου. 
Στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Ηρακλή Λεχαίου, ενώ στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Ισθμιακός αντιμετοπίζει τον Ολυμπιακό Άσσου.

Πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι τον αγωνα του ΠΑΣ Κόρινθος με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου θα έχεται την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε απευθείας ραδιοφωνική μεταδοση από  τους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" και το "GREEKRADIO WEB CHANNEL" σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπυλου.

Η 1η αγωνιστική
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ 
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ  - ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
 ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
 ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06