Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Δήμος Ξυλoκάστρου - Ευρωστίνης Η Ποιότητα του πόσιμου νερού του Ξυλοκάστρου

Δήμος Ξυλoκάστρου - Ευρωστίνης 
Σχετικά με το από 15.07.2016 δημοσίευμα οικολογικού σωματείου ,το οποίο αναφέρεται στην ποιότητα του πόσιμου νερού αλλά και του θαλασσινού ύδατος των ακτών της πόλης του Ξυλοκάστρου ,έχουμε να αναφέρουμε τα εξής:

Το νερό αποτελεί το πιο πολύτιμο στοιχείο της φύσης και όποιος ασχολείται και ερευνά την ποιότητά του ,πρέπει να επιδεικνύει την ανάλογη σοβαρότητα και να μην προβαίνει σε πρόχειρες, ερασιτεχνικές και επιπόλαιες ενέργειες ,οι οποίες δημοσιευόμενες μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση στο κοινό ενώ δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
Διαβεβαιώνουμαι κατηγορηματικά τους δημότες και επισκέπτες του δήμου μας ,ότι το πόσιμο νερό της πόλης του Ξυλοκάστρου αλλά και ολόκληρου του δήμου μας είναι άριστης ποιότητας, όπως αποδεικνύεται άλλωστε από τις συνεχείς και επανειλημμένες αναλύσεις που διενεργεί η Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.Ε σε τρία πιστοποιημένα εργαστήρια και τα σχετικά αποτελέσματα αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα της (www.deyaxe.com).
Η ίδια ως ανωτέρω διαβεβαίωση ισχύει και για τα θαλάσσια ύδατα κατά μήκος όλης της ακτογραμμής του δήμου μας. Η θάλασσα του δήμου μας είναι πεντακάθαρη, είναι «κρυστάλλινη» και μπορούν να την απολαμβάνουν όλοι άφοβα. Το αναρίθμητο άλλωστε πλήθος των λουόμενων που τη «χαίρεται» καθημερινά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ,αποδεικνύει τα ανωτέρω.

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ 16.07.2016
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ -ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ