Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΞΙΟ ΓΕΣ

Το πιο ανάξιο πρόσωπο έδειξε το ΓΕΣ στην υπόθεση της παραποίησης των κριτηρίων αποστολής Αξιωματικών στο ΝΑΤΟ. Την πειθαρχική δίωξη, από το ΓΕΣ/ΔΙΜΣΠΡΟ που είχε εκπονήσει μεταξύ άλλων την απόφαση παραποίησης κατά παράβαση των άρθρων 2 και 3 του ΦΕΚ (1631/1-7-2013,τ.Β'), αποφάσισε εναντίον του Αξιωματικού που κατήγγειλε το γεγονός, ως όφειλε ορκιζόμενος πίστη στα ψηφίσματα του Κράτους. Αυτό επέλεξε το ΓΕΣ, δείχνοντας "τα δόντια" του προς παραδειγματισμό προφανώς των νεωτέρων, αποδεικνύοντας ότι και ο πυρήνας του Κράτους και της κοινωνίας μας νοσεί.
Η πειθαρχική δίωξη έπειτα από μήνες προσπαθειών απόκρυψης και αποποίησης των ευθυνών του ΓΕΣ συνέπεσε με την εξάντληση των λυσσωδών προσπαθειών και τεχνασμάτων για τον αποκλεισμό επιλογής του εν λόγω Αξιωματικού από θέση του ΝΑΤΟ, της μόνης μετάθεσης που παρά την ανακοίνωση του ΓΕΣ για την υλοποίηση όλων εκκρεμεί να ανακοινωθεί, ο οποίος διακρίνεται για την απέχθειά του στη λεηλασία του δημοσίου χρήματος ακόμα και όταν αυτή συνοδεύεται από αδαμάντινα αστέρια σε συσκευασία βιβλίων και καρεκλών. Ενός Έλληνα Αξιωματικού που κατήγγειλε στο παρελθόν αποκρυφείσες οικονομικές καταχρήσεις χιλιάδων ευρώ εις βάρος των φορολογούμενων πολιτών προς όφελος μιας κλίκας γνωστών αγνώστων, όταν καταναλώνονταν αναίτιως χιλιάδες κέικ πορτοκάλι ημερησίως οι οποίες και διαπιστώθηκαν από οργισμένα και άξια ελεγκτικά οικονομικά όργανα, χωρίς κανένας όμως στο τέλος να ελεγχθεί μετέπειτα καθώς όλα αποδείχθηκαν καλώς προς προστασία ενός παρακρατικού δικτύου αμόλυντων και άσπιλων προαγωγών.
Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που ο Έλληνας "Γκιουλέν" διακαώς και διαχρονικώς έθεσε ως στόχο ζωής, με την αμέριστη βοήθεια της πρώην μαθήτριας του με το βασιλικοχουντικό όνομα και τις νομικές γνώσεις, την εξουδετέρωση ενός Αξιωματικού που δεν μπόρεσε να υποτάξει παρά την υπερπροσπάθειά του πριν είναι αργά, πριν ανέλθει στην ιεραρχία και επιβάλλει την εξυγίανσή του. Ο βασανιστής των ΕΑΤ/ΕΣΑ του '74 που μέχρι πρόσφατα συνταξίδευε, με τον φίλο Μιχάλη όπως αποκαλούσε, με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Α/ΓΕΕΘΑ, που επισκεπτόταν και αγόρευε ανενόχλητως παρουσία της στρατιωτικής ηγεσίας σε στρατόπεδα και εκδηλώσεις επί της τωρινής πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ, που επιστράτευσε την πρώην μαθήτρια του και νυν ομόλογό του εις "Παρισίους" διαρκή συνομιλήτρια Πρωθυπουργών, Υπουργών συγκυβερνητών, Στρατηγών και Εισαγγελέων, που αποτελεί πνευματικό μέντορα του ΥΕΘΑ κ.Καμένου κατά τη μαρτυρία του συχνό επισκέπτη της οικίας του και κατά τη δημοσιογραφική έρευνα προνομιακό συνομιλή του σε δύσκολες εθνικές στιγμές, αρνείται να αποδεχθεί πως υπάρχει ένας Έλληνας Αξιωματικός μεταξύ πολλών που τηρεί τον όρκο του και οραματίζεται την αποστρατεία του όπως τόσοι άλλοι εξαίρετοι Αξιωματικοί που υπηρετούσαν πρόσφατα στη Ρόδο, τη Λήμνο και ανά την Ελλάδα και αποχώρησαν αναίτια ή πλήθος άλλων που πανούργα εξωθήθηκαν στην παραίτηση. Όπως Αξιωματικοί που για μισό μόριο δεν πέρασαν στη Σχολή Πολέμου όταν έπρεπε και "καταδικάστηκαν" στο βαθμό του Συνταγματάρχη, ενοχλητικοί ακόμη και σήμερα.
Στο στιγματισμό λοιπόν των τηρητών του Όρκου τους σε Θεό και πατρίδα και κοπιαζόντων στα νιάτα τους να μάθουν αγγλικά, να λάβουν μεταπτυχιακά και κυρίως να κινδυνεύουν τη ζωή τους μαζί με άλλους για αυτό που τάχθηκαν, προβαίνει κατ' εντολή προφανώς της ηγεσίας του, το ΓΕΣ για την υποθήκη του μέλλοντος τους. Άδικος κόπος καθώς οι Αξιωματικοί δεν δοξάζονται στα σαλόνια και τα γεύματα του Έλληνα "Γκιουλέν", σε Λέσχες και μεταμεσονύκτια ουίσκι αλλά στο πεδίο της μάχης. Εκεί που ρέει, ενίοτε δολοφονικά, το αίμα των παλληκαριών που μεταλάσσονται σε αιώνιους ήρωες. Όταν αυτό λείπει, δεν υπάρχει καν λόγος να δοξάζονται, να φωτογραφίζονται από το παρακράτος σε ένα στρατιωτικό cosmopolitan για την ενίσχυση των υποψηφιοτήτων τους.
Το ΓΕΣ ουδέποτε απάντησε στα ερωτήματα που τέθηκαν για τις παρανομίες των ασκούντων τον έλεγχο όσο ψηλά και αν βρίσκονται (http://thedayaftergr.blogspot.gr/2016/06/blog-post_16.html), απορία παραμένει αν ελέγχθηκαν πειθαρχικά οι ασκούμενοι τώρα τον έλεγχο, όπως επίσης και ποιο σκοπό αποφασίστηκε και τι εξυπηρετούσε η αλλοίωση των κριτηρίων επιλογής. Επέλεξε τη σιωπή, την αδιαφορία, την επικοινωνιακή στρατηγική που δεν το τιμά αλλά το εξυπηρετεί. Πιο θλιβερή ίσως ήταν η "εξαφάνιση" του Αρχηγού του ΓΕΣ ο οποίος όταν ανέλαβε προερχόμενος τυχαίως ως Ακόλουθος Άμυνας και αυτός εκ Παρισίων, εξήγγειλε με στόμφο την αξιοκρατία και διαφάνεια στους νεώτερους. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ήταν ο ενθουσιασμός του που πρωτοποριακά και προς τιμή του διέταξε τους Αξιωματικούς του να τον επισκέπτονται δύο φορές την εβδομάδα για να τους αφουγκράζεται. Αυτό που διέταξε, όμως το ξέχασε, όταν του ζητήθηκε. 
Όταν το έγγραφο αίτημα για συνάντησή του από Έλληνα ανώτερο Αξιωματικό του εδώ και τέσσερις μήνες αγνοήθηκε επιδεικτικά χωρίς καμία αντίστοιχη έγγραφη απάντηση θετική ή αρνητική. Δεν είναι όλοι προφανώς για τα δύσκολα. Εκεί που η πολιτική εντολή και οι αξίες της συγκρούονται με τις αξίες του Συντάγματος και της υπεράσπισης της πατρίδας. Εκεί που η υπακοή στο Σύνταγμα και τα ψηφίσματα του κράτους συναντά την εκτέλεση προθύμως και άνευ αντιλογίας των εντολών προϊσταμένων διαμορφώνοντας τις αξίες, την αξιοκρατία και τους Αξιωματικούς.
Ένας Αρχηγός όμως, όπως κάποτε απέδειξε ο κ.Ζιαζιάς, δεν έχει ανωτέρους. Έχει τιμή και δόξα...

Σ.Σ. Το thedayaftergr θα συνεχίσει με τις αποκαλύψεις για τη δράση του Έλληνα "Γκιουλέν" στην Ελλάδα επί τέσσερις και πλέον δεκαετίες καθώς και με την αποκάλυψη της ταυτότητας της Ελληνίδας "Γκιουλέν" της Ευρώπης, που κράτησε την Ελλάδα στο Ευρώ, σιδηροδέσμια όμως,  σεβόμενο τη δημοκρατία και το Σύνταγμα της χώρας. Την ελευθερία και τους αγώνες των προγόνων μας. Τη ζωή των απογόνων μας.

"Δεν υπάρχει τίποτα κρυμμένο που να μην μπορεί να ανακαλυφθεί. Αν η καρδιά επιθυμεί και η θέληση επιμένει, κι αν ο ερευνητής είναι ακούραστος και θαρραλέος.
 

Thedayaftergr