Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΕΞΥΠΝΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Το ελληνικό "Γκιουλενικό " δίδυμο, σε Ελλάδα και Ευρώπη, πέταξε την έξυπνη βόμβα στη Νέα Δημοκρατία και τράνταξε τα θεμέλιά της προσπαθώντας να εξασφαλίζει την έξοδο διαφυγής των εκλεκτών της Τσίπρα-Καμένου, οι οποίοι παρέδωσαν την Ελλάδα για 99 χρόνια στους δανειστές με ασυλία ξεπουλήματος και έρχονται επικίνδυνα όλο και πιο κοντά απέναντι σε ένα λαό που δυστυχεί εξαιτίας τους.

Η Ελληνίδα "Γκιουλέν της Ευρώπης" με το βασιλικό όνομα δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει την ελληνική αποικία σε μεταρρυθμιστικές μη ελεγχόμενες δυνάμεις που θα αξιοποιήσουν τον πλούτο της Ελλάδας ανεξέλεγκτα, χωρίς να της δίνουν λογαριασμό και το αντίστοιχο αντίτιμο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει καμένο χαρτί όσο δεν συναινεί σε μία Κυβέρνηση μαριονέτα, έρμαιο σε εκβιασμούς, όπως τόσα χρόνια παραδοσιακά ήταν σε παλάτια και παράγκες.

Προεδρική δημοκρατία, αδύναμη Νέα κυβέρνηση αποτέλεσμα του νέου εκλογικού νόμου, οικουμενική τεχνοκρατών και ό,τι άλλο χρειαστεί θα επινοήσει η Ελληνίδα "Γκιουλέν της Ευρώπης" για να εξασφαλίσει την παραμονή της ελληνικής αποικίας των αθλίων Ελλήνων στις ευρωπαϊκές Λέσχες των δανειστών. Να μην σηκώσουμε κεφάλι.

Στο ίδιο ποίημα και ο κεντρικός τραπεζίτης που ζητά χαλάρωση από την Ευρώπη εις όφελος ποιων άραγε. Των Ελλήνων υποζυγίων που έχουν γονατίσει από τα χαράτσια της Κυβέρνησης ή των λαθρεμπόρων, καταθετών "μαύρου" χρήματος" της αλλοδαπής και  των 18 φόρο-αρνητών καταβολής 11 δισεκατομμυρίων ευρώ που δεν πείραξε κανείς και πλησιάζει ο έλεγχός τους εξαιτίας της εξαθλίωσης των Ελλήνων και αδυναμίας περαιτέρω στράγγισής  τους.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Αρχηγός της πρέπει να αποφασίσει τι εκπροσωπεί. Το επαίσχυντο και αμαρτωλό παρελθόν της ή την ελπίδα για μία ελεύθερη Ελλάδα. Ας πάνε οι κ.κ. Καραμανλής και Σαμαράς, εφόσον διαφωνούν με τον Αρχηγό τους, εκεί που πιστεύουν ότι υπηρετούν το εθνικό συμφέρον. Εκεί και θα λάβουν αυτό που τους αξίζει. Αλλιώς ας σταματήσουν να συμμετέχουν στην προπαγάνδα του "γκιουλενικού διδύμου" που σαν βαμπίρ διψά να τραφεί από πολιτικό αίμα.

Αυτά προς το παρόν και οι έξυπνες βόμβες ασφαλώς είναι για έξυπνους πυροτεχνουργούς. Ας δούμε ποιο θα είναι το τέλος ή η αρχή της Νέας Δημοκρατίας, η αρχή του τέλους των Τσίπρα-Καμένου και του αρσενικοθήλυκου "Γκιουλέν" που κυβερνά την Ελλάδα...

Thedayaftergr