Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΕΛΛΑΔΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ

Ο "Αρμαγεδώνας" φτώχειας που εξαπολύει το ντυμένο πολιτικά "γκιουλενικό" παρακράτος της Ελλάδας, δεν είναι κάτι νομοτελειακό. 
Δεν είναι μία προφητεία κάποιου Οσίου που θεοποιήθηκε για να δικαιολογήσει την υποταγή μας σε μία έρπουσα ζωή ολίγων εκατοντάδων ευρώ.
Δεν αξίζει ο Έλληνας μισθούς και συντάξεις πείνας, ανεργία, σκλαβιά και εκμαυλισμό σωμάτων και συνειδήσεων χωρίς αιτία.
Αλίμονο σε μία χώρα που έχει την ιστορία της Αμφίπολης, τον ήλιο της Βεργίνας, τη θάλασσα του Αιγαίου, τον αέρα της Πίνδου να πεθαίνει ζωντανή χωρίς κραυγή. Αλίμονο σε έναν λαό που απολαμβάνει το θάνατό του και τσακώνεται για το ποιο τραγούδι θα παίζει η μπάντα του Τιτανικού του.
Μία προπαγάνδα που θα ζήλευε και ο Γκέμπελς δεν μπορεί να επιβάλλει τη σκλαβιά των παιδιών και εγγονιών μας. Μία ντόπια μαφία υποταγμένη στον Αρχηγό της και παραδομένη στην Αρχηγό της υποταγής των λαών της Ευρώπης δεν μπορεί να δαμάσει τα κύματα του ελληνισμού.
Είναι γελοίο και εξοργιστικό όλοι οι λαοί της Ευρώπης να επιλέγουν ορθά ως χειρότερη όλων τη ζωή στην Ελλάδα και εμείς να υπερηφανευόμαστε για μία άθλια ζωή συναλλαγής στον τόπο που γεννηθήκαμε. 
Όλοι μαζί οφείλουμε στην ιστορία και τους απογόνους μας που θα μας κρίνουν αυστηρά να σηκώσουμε τον εθνικό μας καθρέφτη και να αποτινάξουμε το ζυγό που μας επέβαλε 40 χρόνια η διεθνής μαφιόζικη νομενκλατούρα.
Η Ελλάδα είχε, έχει και θα έχει αξιοπρέπεια γραμμένη στα γονίδιά της και δεν είναι μία μιζαδόρικη επιχειρηματικότητα, ένα παρασιτικό δημόσιο και στρατιές νέων ανέργων που συντηρούνται επαίσχυντα και δουλικά από εγωπαθείς συνταξιούχους.
Η Ελλάδα οφείλει να αλλάξει από τα νιάτα, από τα ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας και της φυλής της, όπως κάθε ζωντανός οργανισμός. Κρατικοί μισθοί και συντάξεις πρέπει να αρμόζουν με την παραγωγή της χώρας από τους νέους, με τις αμοιβές των νέων, που όλα μαζί στο τέλος θα είναι ανάλογα του πλούτου της.
Τι περισσότερο έχει η Κύπρος, η Ολλανδία και η Ελβετία που η Ελλάδα δεν έχει και οι κυβερνώντες της ζητούν να ζήσει όπως οι Άθλιοι της γης.
Οι απανταχού ξένοι ειδήμονες και τα ντόπια τσιράκια της πολιτικής και όχι μόνο να αφήσουν τις μπαρούφες περί μέτρων και φόρων που επιβάλλουν επίορκα για να διατηρήσουν καρτέλ λαθρεμπόρων, φυγόπονους πολίτες και παρασιτικούς μηχανισμούς.
Η 15η Ιουνίου θα είναι η αρχή της απελευθέρωσης της Ελλάδας από τη πιο βρώμικη δικτατορία της που την επέβαλαν και τη διατηρούν οι εμπνευστές της διάλυσης και της αιώνιας δουλείας της. 
Η Ελλάδα δεν χρειάζεται ούτε ΕΝΦΙΑ, ούτε ΦΠΑ , ούτε κάθε λογής ωθομανικά χαράτσια.
Η Ελλάδα χρειάζεται έναν Έλληνα ηγέτη, μία ελληνική συνείδηση, που θα απαιτήσει από τους δανειστές της την αξιοποίηση του πλούτου της, την ελευθερία της για την αποπληρωμή του χρέους της καταρχάς απέναντι στον εαυτό της. Χρειάζεται άξιίους στις θέσεις παραγωγής και όχι ανίκανους, αμόρφωτους, τεμπέληδες συντρόφους που βρίσκεις σε κομμουνιστικά και ολοκληρωτικά καθεστώτα καταπίεσης των λαών.
Οι ξένοι θα πάρουν τα λεφτά τους όπως ορίζει η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και οι ελληνικές αξίες και όχι όπως ορίζουν αυτοί τις αποικίες που κυβερνούν με τους δοσίλογους υπαλλήλους τους...
 

Thedayaftergr