Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Αλβανία - Ελβετία, στην 2η ημέρα του Euro

Pregame: Αλβανία - Ελβετία
Ημέρα 2η στο Euro 2016 με την Αλβανία να κάνει πρεμιέρα σε τελική φάση στις 16:00 απέναντικ στην Ελβετία, στο  "Μπολάρ-Ντελελί" της Λανς ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική του 1ου ομίλου. 
Ο Τζάνι ντε Μπιάζι ξεκινά για την εθνική Αλβανία τους: Μπερίσα, Ίσαϊ, Τσάνα, Μάβραϊ, Αγκόλι, Αμπράσι, Κουκέλι, Τζάκα, Ρόσι, Σαντίκου, Λενιάνι. 
Ο Βλάντιμιρ Πέκτοβιτς από την άλλη θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει για την Ελβετία, τους: Ζόμερ, Λίχτσταϊνερ, Σερ, Τζουρού, Ροντρίγκεθ, Μπεχράμι, Τζάκα, Σατσίρι, Τζεμαϊλί, Μεχμέντι, Σεφέροβιτς
 

Χθες στον ίδιο όμιλο , η Γαλλία,  με «οβίδα» του Ντμίτρι Παγιέ στο 89΄  ξεπέρασε χωρίς συνέπειες το άγχος της πρεμιέρας και νίκησε 2-1 τη Ρουμανία στο Saint-Denis στον εναρκτήριο αγώνα του EURO 2016. Προηγήθηκαν οι «τρικολόρ» με τον Ζιρού στο 58΄, ισοφάρισε με πέναλτι επτά λεπτά αργότερα ο Στάνκου.
 

Στις 19:00 για τον 2ο όμιλο στο «Ματμούτ Ατλαντίκ» του Μπορντό, η Ουαλία αντιμετωπίζει τη Σλοβακία, ενώ στις 22:00 διασταυρώνουν τα ξίφη τους τα δύο φαβορί για την πρόκριση, η Αγγλία και η Ρωσία.