Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

Στον ξανθό πρόεδρο της Ρωσίας προστρέχει αλαφιασμένος ο Πρωθυπουργός Αλέξης  Τσίπρας μαζί με την Όλγα του. Ο χρόνος τελειώνει βασαναστικά και τα μέτρα για το κοστούμι ΣΑΝΕΛ στον ελληνικό λαό είναι πολύ ακριβά. Τα χρέη τον Ιούνιο και τον Ιούλιο πολλά δισεκατομμύρια ευρώ ανύπαρκτα καθαρά στην παγκόσμια αγορά.
Το φιάσκο της χονδροειδούς απόπειρας εξοβελισμού του ανεπιθύμητου ΔΝΤ μεγάλο και Αντιπολίτευση και λαός δεν τσιμπάνε πια τα ψόφια δολώματα του Αλέξη Τσίπρα και της σκοτεινής παρέας του. Η Christine έστειλε χαιρετίσματα και η Angela επιβεβαίωσε το ανέκδοτο με το λιοντάρι και το λαγό ως πονηρή αλεπού. Ο υπεύθυνος διοικητής της ΕΥΠ κ.Ρουμπάτης  "απεταξάμην" ορθώς την παράνομη υποκλοπή άφησε αναπάντητο όμως το ερώτημα πώς δεν γνωρίζει ποιος ηχογραφεί εντός της επικράτειας επίσημους συνομιλητές της Κυβέρνησης απειλώντας τη δημόσια ασφάλεια, το εθνικό συμφέρον και ευτελίζοντας τη διεθνή εικόνα της Ελλάδας.
Ο πάλαι ποτέ διώκτης ειδήμων κυνηγός του λαθρεμπορίου καυσίμων Υπουργός κ.Μάρδας επιμένει να μιλά για λεφτάδες πρόσφυγες που προφανώς διαθέτουν αγνώστου προελεύσεως χρήματα για να επενδύσουν στο διαυγές εμπόριο της θάλασσας, με την κατάλληλη νομοθεσία από ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.
Μέσα σ΄όλα οι πρόσφυγες πάνε και έρχονται, καταλαμβάνουν, εξεγείρονται και η υπεύθυνη Πολιτεία μαγειρεύει με το Στρατό της και χτίζει καταυλισμούς με εταιρείες φαντάσματα σύμφωνα με τις καταγγελίες του Προέδρου του Ποταμιού κ.Θεοδωράκη. Ο γιαλός της Χίου και των άλλων νήσων εξακολουθεί να είναι στραβός για τις ελληνικές αρχές και το λιμάνι του Πειραιά στη διαδικασία της επενδυτικής αξιοποίησης από τους πρόσφυγες. Τα στρατηγικά σημεία της Ελλάδας και της Αττικής αγγίζονται όλο και περισσότερο από τις μαύρες τρύπες της κοινωνίας.
Μόνο η διάσταση του χρόνου μπορεί πλέον να αντιμετωπίσει τον εθνικό εκμαυλισμό μας από τους ντυμένους Έλληνες που κινούν τα νήματα όλων των εξουσιών και τον πνευματικό τους Αρχηγό που ονειρεύεται και ζει για τη γενοκτονία των Ελλήνων.
Όλοι εγκαταλείπουν τον διεθνή ζιγκολό της εξουσίας που απομονωμένος ζητά απεγνωσμένα την παγωμένη αγκαλιά του Πούτιν για τις δύσκολες μέρες και νύχτες που έρχονται ως άλλος Γιανούκοβιτς. Μαζί του  μοναδικός συνοδοιπόρος ο σκληρός χρήστης της πατριδοκαπηλίας που πουλά την πατρίδα για λίγη σκόνη φαντασίας.
Μία είναι η αλήθεια. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται ποτέ να υπογράψει και να ψηφίσει τα μέτρα της καταστροφής που έφερε ο ίδιος εσκεμμένα στην Ελλάδα. Γνωρίζει καλά ότι αυτό θα είναι το πολιτικό του τέλος και χρονοτριβεί για την εμφάνιση τού από μηχανής σκοτεινού αγγέλου του. Θα προτιμήσει να θυσιάσει την Ελλάδα παρά να ψηφίσει τις απαιτήσεις των δανειστών μας για την αποκαθήλωση του παρακράτους της Μεταπολίτευσης που απλώθηκε διακομματικά, δημιούργησε ένα δημόσιο τέρας, μία μιζαδόρικη επιχειρηματικότητα και άφθονο μαύρο χρήμα. Αλλοίωσε κάθε θεσμό της κοινωνίας ύπουλα και χρέωσε με δισεκατομμύρια τις επόμενες γενιές. Το χειρότερο όλων εξάρτησε ως ναρκομανή  τον ελληνικό λαό από τον ακάματο πλούτο.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα προσπαθήσει ίσως για τελευταία φορά να σφετεριστεί την εξουσία του και να παρασύρει πολιτικά κόμματα και ελληνικό λαό σε μία έξοδο αυτοκτονίας στη δραχμή και την αγκαλιά του Πούτιν. Μία ακόμη απάτη υποσχέσεων και ουτοπίας. Μία ματαιότητα με αυτοκαταστροφικά αποτελέσματα για τον ελληνικό  λαό και τεράστια κέρδη για το ρωσικό αγωγό ζωής που λυσσασμένα ζητά ο Έλληνας Πρωθυπουργός και ο συνοδοιπόρος του Υπουργός Εθνικής Άμυνας να συνδεθούν για να επιβιώσουν μαζί με το καθεστώς τους, επίσημα πια ανακηρυσσόμενο σε Λαϊκή Δημοκρατία της Ελλάδας.
Υπάρχουν μερικά παιχνίδια που είναι για μεγάλα παιδιά. Λαούς με αμέτρητους ήρωες σκοτωμένους όπως κάποτε πολύ παλιά η Ελλάδα του '40. Παιχνίδια που δεν πρέπει να παίζει η Όλγα, ο Αλέξης και ο πολύκαρπος Πάνος εις βάρος του ελληνικού λαού και της ιστορίας του. Παιχνίδια που όταν το τρένο εκτροχιαστεί δεν σπάει μόνο το χέρι αλλά και η ζωή και η ψυχή ενός λαού. Σπάει ο χρόνος.
Παιχνίδια που ο χαμένος εξαφανίζεται από προσώπου γης στα μουχλιασμένα υπόγεια της ιστορίας, στη μαύρη τρύπα της ανθρωπότητας μακριά από το φως του ελληνισμού...
 

Thedayaftergr