Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Η σημασία του ηλίου για την υγεία μας

logo newsletterlogo newsletterlogo newsletterlogo newsletter

 

Η σημασία του ηλίου για την υγεία μας

ilios_kai_ygeia_stogiatro.jpg
Όταν βγαίνετε έξω στον ήλιο ενισχύετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Αυτό συμβάλλει στη δημιουργία περισσότερων λευκών αιμοσφαιρίων ώστε να μπορεί ο οργανισμός να καταπολεμά ασθένειες. Ο ήλιος σκοτώνει επίσης όλα τα είδη των βακτηρίων, ιών, μυκήτων , ακόμα και μερικά παράσιτα στα ρούχα και στο νερό.
Διαβάστε περισσότερα

Η σωστή διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στις πανελλήνιες

panellinies-2012-2-600x400.jpgΕπτά απλά αλλά σημαντικά μυστικά διατροφής στις πανελλήνιες εξετάσεις, μπορούν να βοηθήσουν τους υποψηφίους να έχουν περισσότερη ενέργεια και καλύτερη απόδοση.
Διαβάστε περισσότερα


Το Μπότοξ ξεκινά από το πιάτο σας.


trofes-gia-fisiko-botox.jpgΜπορείς να παγώσεις το χρόνο τρώγοντας; Φυσικά ναι! Μάλιστα, αυτά που τρως είναι εξίσου σημαντικά για την ποιότητα και τη λάμψη του δέρματος με τα προϊόντα φροντίδας που συνηθίζεις να χρησιμοποιείς.
Διαβάστε περισσότερα


Sex χωρίς ρομαντισμό η νέα τάση για τις γυναίκες

gynaika.jpg
Νέα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων ρίχνει φως στις προτιμήσεις των γυναικών όσον αφορά στο σεξ. Και τα αποτελέσματα αποτελούν έκπληξη καθώς καταρρίπτουν όλες τις απόψεις πως οι γυναίκες είναι φανατικές του σεξ με ρομαντισμό.
Διαβάστε περισσότερα

Δεχόμαστε όσα αντέχει ο εγωισμός μας


egoismos_kai_sxwesfdf_me.jpgΤα σοφά λόγια των μεγαλυτέρων από εμάς, έχουν σχεδόν πάντα την ίδια κατάληξη. Τα αγνοούμε! Μέχρι να τα θυμηθούμε ξανά όταν με όλα αυτά που έχουμε ζήσει, καταλήξουμε κι εμείς στο ίδιο συμπέρασμα.
Διαβάστε περισσότερα

logo newsletterlogo newsletter