Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Τελεσίγραφο της FIFA στον Κοντονή: Ξεκίνα το Κύπελλο αλλιώς...

Τελεσίγραφο της FIFA στον Κοντονή: Ξεκίνα το Κύπελλο αλλιώς...
Εξελίξεις αναμένονται στο θέμα του Κυπέλλου Ελλάδας, με τη FIFA να πιέζει προς την κατεύθυνση της επανέναρξής του, καθώς η διοργάνωση έχει ματαιωθεί με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

H FIFA απέστειλε ήδη επιστολή -που είναι σε κοινή γραμμή με την UEFA- στον Κοντονή, αφού πρώτα διαβιβάστηκε στην Ομοσπονδία. Στην επιστολή που του κοινοποιήθηκε το ύφος της είναι πολύ αυστηρό και ενημερώνει για τυχόν κυρώσεις εφόσον δεν αρθεί η απόφαση για την διακοπή του Κυπέλλου.

Εκτός αυτού επεξηγεί πλήρως την αντίδραση των Συνομοσπονδιών και ενημερώνει ότι θα έρθει κοινή αποστολή FIFA / UEFA στην Αθήνα να συζητήσει τα... φλέγοντα θέματα. Πέραν του Κυπέλλου υπάρχει η αίσθηση και η εκτίμηση πως επί τάπητος θα τεθεί και το θέμα της τροπολογίας που πάει να περάσει και εμπλέκει και την ΕΠΟ.

Το πρόβλημα είναι πως ο Κοντονής δεν είναι πρόθυμος να κάνει πίσω αλλά την ίδια στιγμή οι FIFA / UEFA είναι αποφασισμένες για όλα.

Στην συνάντηση με τον Κοντονή, οι εκπρόσωποι της FIFA θα ζητήσουν να μάθουν τους λόγους που υπαγόρευσαν την απόφασή του, αλλά και να προειδοποιήσουν για τις συνέπειες, αν δεν αρθεί η απόφαση...