Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο. Ζευγολατιού- Να θυμήσουμε στην Κόρινθο 2006... το πρωτάθλημα παίζεται εντος γηπέδου

Το Δ/Σ του Α.Ο. Ζευγολατιου αισθάνεται την υποχρέωση
να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον φίλαθλο κόσμο της Κορινθίας, τους ποδοσφαιρίστές της ομάδας μας και το τεχνικό team για τον αγώνα που διεξήχθει στις 19/3/2016 με αντίπαλο την Κόρινθο 2006.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν ενα μήνυμα που αποδεικνύει την έμπρακτη συμπαράσταση των φιλάθλων στην προσπάθεια του Α.Ο. Ζευγολατιού να δημιουργήσει την δική του σφραγίδα στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.
 Για άλλη μια φορά απεδείχθει οτι ο Α.Ο. Ζευγολατιού είναι μια πολύ μεγάλη οικογένεια. Επισημαίνουμε την άψογη φιλοξενία που έτυχαν τα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της Κορίνθου 2006.
Αισθανόμαστε επίσης την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια την Ε.Π.Σ. Κορινθίας και την διαιτητική τριάδα για την άψογη διατησία της.
 Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Αστυνομία για την μεγάλη παρουσία που είχαν στο γήπεδο του Ζευγολατιού καθώς παίξανε αποφασιστικό ρόλο στο να αποφευχθουν τα χειρότερα. Θα θέλαμε τέλος να σας θυμήσουμε οτι την ίδια πορεία είχαν οι δύο ομάδες στο περσινό και στο προπέρσινο πρωτάθλημα αλλά εφέτος εξαίρεση αποτελεί η καταδικαστέα συμπεριφορά του Δ/Σ της αντιπάλου ομάδας Κόρινθος 2006 να εισάγει 'ηθη' που δεν συνάδουν με την ιστορία του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.
 Θα θέλαμε να τους τονίσουμε οτι το πρωτάθλημα παίζεται εντος γηπέδου. 
Βεβαίως πέρσι και πρόπερσι στο τιμόνι της ομάδας ήταν οι αδερφοί Λόντρα που η ηθική τους και οι αξίες τους είναι απεδεδειγμένες.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσπάθεια της ομάδας μας και πάνω απο όλα υγεία στους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων.

Για το Δ/Σ του Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
 ο Πρόεδρος
 Πισιμίσης Χαράλαμπος