Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΓΚΙΟΥΛΕΝ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

Βασανιστής στην ΕΣΑ στη δικτατορία, πνευματικός ηγέτης της σύγχρονης Ελλάδας με ένα απίστευτο δίκτυο πληροφοριών, προσώπων και διασυνδέσεων ήλεγχε για δεκαετίες οτιδήποτε κινείται και αναπνέει στην ελληνική κοινωνία. Χιλιάδες οι πιστοί του "στρατιώτες" μετέτρεψαν με την ευλογία του την Ελλάδα σε ένα Κράτος παρία. Όποιος δεν έσκυψε να τον προσκυνήσει εξοντώθηκε επαγγελματικά, οικογενειακά, ατομικά. Ο ίδιος, οι συγγενείς του ακόμη και οι φίλοι του. Οι άλλοι έλαβαν το αντίδωρο τους σε είδος ή/και σε χρήμα.
Αυτός όριζε τους πρωθυπουργούς, αυτός όριζε τους Υπουργούς, αυτός όριζε τους Προέδρους, αυτός όριζε το εκλογικό αποτέλεσμα. Επισκόπους, εισαγγελείς, στρατηγούς και δημοσίους λειτουργούς. Εκδότες, δημοσιογράφους και διαφημιστές. Τραγουδιστές, σκηνοθέτες και ηθοποιούς. Όλοι δουλέψαν για αυτόν. Για την καταστροφή της Ελλάδας. Τίποτα δεν έμεινε χωρίς να το υποσκάψει, να το διαλύσει. Όλα στημένα και οργανωμένα. Όλοι οι εκλεκτοί του πλάγιασαν μαζί του για την Αποστολή τους.
Η Τουρκία του Ερντογάν εξόντωσε το δικό της Γκιουλέν για να ξεφύγει το πεπρωμένο της, η Ελλάδα δεν έχει ακόμα ηγέτη αυτού του βεληνεκούς και σέρνεται από Μνημόνιο σε Μνημόνιο. Όλα τα PIGS έγιναν Κράτη πάλι η Greece έμεινε γραικιά. Η εξωτερική βοήθεια δεν είναι αρκετή για να αλλάξει έναν λαό που δεν θέλει ο ίδιος να αλλάξει. Υπηρέτης, του ντυμένου Έλληνα ιερωμένου Γκιουλέν χωρίς μητρόπολη, εθισμένος στο διαφορετικό, δεν ενδιαφέρεται ούτε για τα ίδια τα παιδιά του πια, στη διαιώνιση της φυλής του.
Ο Ελληνικός στρατός κατ' αναλογία του τούρκικου υπήρξε ο πυρήνας των μαθητών του επί δεκαετίες. Έναν προς έναν επιλέγει τους μαθητές του από μικρή ηλικία και τους φροντίζει μέχρι το τέλος τους. Όλοι φυσικά παίρνουν την ευλογία του σκύβοντας στην τρυφερή ηλικία. Μετά τοποθετούνται στις προμήθειες, στις προαγωγές, στην ηγεσία, στο εξωτερικό, σε κάθε κομβικό σημείο εντός και εκτός Ελλάδας. Όλοι δουλεύουν γι' αυτόν και αυτός για τους παγκόσμιους προστάτες του που επτά χρόνια τώρα ταλαιπωρούν την Ελλάδα. 
Ένα αχαρτογράφητο δίκτυο λαθρεμπόρων, διακινητών, εκδοτών, πολιτικών, δικαστών και ιερωμένων τον υπηρετεί με αντάλλαγμα την επιβίωσή τους. Ναρκωμένοι όλοι σε άσπρες σκόνες, ηδονές και εξουσίες. Όλοι καταγεγραμμένοι σε εκβιαστικές ταινίες. Όποιος συνειδητοποιεί την πλάνη του και αποπειράται να δραπετεύσει εξοντώνεται με συνοπτικές διαδικασίες. Από τους άλλους κανείς δεν δικαιούται να τον προσπεράσει. Όποιος τολμά χωρίζει, διαπομπεύεται, καταγράφεται, εξορίζεται, εξοντώνεται. Ένα ατύχημα συμβαίνει ξαφνικά.

Οι οπαδοί του καθημερινά στα πρωτοσέλιδα, σε προσφορές και σε ψεύτικα συμβόλαια, σε αγαθοεργίες και χαμόγελα, σε υπερ-προβολή μέχρι πνευματικής υποταγής. Γέροι υπάλληλοί του κρατούνται στη δημόσια ζωή για το χαρτζιλίκι τους για το πρωινό κοίμισμα του ελληνικού λαού. Όλοι η Ελλάδα 1.000 άνθρωποι. Οι ίδιοι και οι ίδιοι. Τα πρόσωπά του.
Επιχειρηματίες δολοφονήθηκαν εις το όνομα της επανάστασης, χρεοκόπησαν αφού πρωτίστως διογκώθηκαν ύπουλα, αντικαταστάθηκαν από αλυσίδες ξεπλύματος άφθονου χρήματος. Τρομοκρατικά χτυπήματα, ειδεχθή εγκλήματα, συκοφαντικά δημοσιεύματα, υπονομευτικές ενέργειες και οτιδήποτε χρειάστηκε επιστρατεύτηκε για να εξασφαλιστεί η ηθική και οικονομική χρεοκοπία της Ελλάδας.
Non papers, σκονάκια στο Προεδρικό, off-shores, υπηρεσίες πληροφοριών, όλοι δούλεψαν και δουλεύουν για το "Γκιουλέν" της Ελλάδας. Κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει στην επίτευξη του αντικειμενικού του σκοπού.
Το παγκόσμιο δίκτυο της οικονομικής υποδούλωσης του ανθρώπου με τα καταχρεωμένα Κράτη υπήρξε ο ισχυρότερος προστάτης του για την εκτέλεση της Ελλάδας, μαζί με τη μαθήτρια του Ελληνίδα πληροφοριοδότη στην πιο ευαίσθητη υπηρεσία της Ενωμένης Ευρώπης. Όλοι εκπορεύτηκαν από τον ίδιο και για τον υπέρτατο σκοπό.
Ηττημένος πια παλεύει κάθε μέρα για να μετατρέψει την ήττα του σε νίκη για να δει την Ελλάδα διαλυμένη. Θέλει να κρατά τον έλεγχο του Στρατού, τον έλεγχο της Πολιτείας, τον έλεγχο της οικονομίας για πάντα. Όλα τα είχε, όλα τα χάνει. Οι πιστοί του στρατιώτες όλο και λιγοστεύουν όλο και αγριεύουν αρνούμενοι την ήττα τους.
Ελικόπτερα στο Αιγαίο, τραπεζικές βόμβες, πληροφοριακά δίκτυα, ανθρώπινες μολυσματικές ροές, επικοινωνιακές παραπολιτικές κραυγές και επενδυτικά πρωτοσέλιδα αδυνατούν να επιτύχουν την αυτοκτονία της Ελλάδας.
Η δεύτερη απόπειρα αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού του Αλέξη Τσίπρα μετά την πρώτη του Αντώνη Σαμαρά τη δεκαετία του '90 δεν φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κρήτες, Επτανήσιοι, Μακεδόνες, Νησιώτες ακόμα και οι Πόντιοι είναι ακόμα Έλληνες. Δελεάζονται με τη χώρα τους αλλά ακόμα ρέει ελληνικό αίμα μέσα τους.
Πόσο θα τον υπηρετούν ακόμα οι ξένες πρεσβείες εις βάρος των συμφερόντων των χωρών τους είναι αβέβαιο. Το βέβαιο είναι ότι κανείς δεν θέλει να ξέρει τον ηττημένο καθώς ο νικητής πάντα τα παίρνει όλα. 
Το ΝΑΤΟ ήρθε όπως δεν ήρθε το '74 στα νερά της Κύπρου και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Κόβει ως άλλος Μέγας Αλέξανδρος το γόρδιο δεσμό και αποκόπτει τον "Γκιουλέν" της Ελλάδας από την αιμάτωσή του για την εκτέλεση της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Η ιστορία θα δείξει το τέλος. Η δημοσιογραφία γράφει τα δημόσια καθώς "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον" και το thedayaftergr δεν μπορεί παρά να βλέπει το φως του 21ου αιώνα...

Μέρος 1ο 

ΥΓ Αφιερωμένο σε όσους άξιους Έλληνες "χάθηκαν" πρόωρα με την απορία. Στην Ελλάδα που χάνεται...
 
 thedayaftergr