Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

"Παραλήρημα Σαββίδη"" Δεν κατεβαίνουμε στη ρεβάνς!" - Ολυμπιακός - "Αλητείες σε εμάς δεν περνάνε"

`Βόμβες` Σαββίδη: `Δεν κατεβαίνουμε στη ρεβάνς!``Παραλήρημα Σαββίδη` λέει ο Ολυμπιακός - `Αλητείες σε εμάς δεν περνάνε`
Ο Ιβάν Σαββίδης  προχώρησε σε δηλώσεις “βόμβες” μπροστά στην κάμερα του ΟΤΕ.
Δείτε τι είπε, μεταξύ άλλων:...  Δυστυχώς δεν βλέπουμε καμία θετική κίνηση προς τα μπρος και όλα αυτά προκαλούν όσα απαράδεκτα είδαμε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο... Σήμερα δίνει το "παρών" το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο και αυτό της Ελλάδας.

Δεν μπορούν τέτοιοι διαιτητές να παίζουν στα παιχνίδια. Εγώ απαιτώ να απομακρυνθούν όλοι οι διαιτητές. Να παραιτηθεί ο Γκιρτζίκης, τώρα. Στέλνω τα χαιρετίσματά μου στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου ο κ. Μαρινάκης είναι στο Λονδίνο. Είτε θα τα σταματήσει αυτά, είτε να φύγει!
 Ζητάμε την επανάληψη του αγώνα με διεθνή διαιτητή.
Αλλιώς εμείς δεν παίζουμε στον επαναληπτικό. Ασχέτως τιμωρίας που μπορεί να προκύψει, εμείς δεν αλλάζουμε απόφαση. Ζητώ από τους διαιτητές να μην παίζουν με την φωτιά. Σας προειδοποιώ.

Οι ενέργειές τους προκαλούν ποινικά αδικήματα στον αγωνιστικό χώρο. Και οικονομικές ζημιές. Δεν ξέρω τι ζημιά προκάλεσαν οι οπαδοί που προκλήθηκαν από τον διαιτητή. Πόσο μπορούμε να υπομένουμε αυτά τα πράγματα; Τι κάνει η πολιτεία; Πώς γίνεται σε αυτό το γήπεδο με 30.000 κόσμο ο διαιτητής να κάνει ό,τι γουστάρει. Αυτοί οι διαιτητές δεν φοβούνται ούτε τον Θεό ούτε τον διάολο. Έβλεπα όλα αυτά και για πρώτη φορά άρχισαν να ντρέπομαι που έχω σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν μπήκε στην διαδικασία να απαντήσει σε όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης μετά το ματς. Η θέση της "ερυθρόλευκης" ομάδας ήταν πως δεν "ασχολείται με το παραλήρημα" του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ. 
Ωστόσο, θέση, μέσω της σελίδας του στο facebook, πήρε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπά που ζήτησε από τον ΠΑΟΚ να δώσει εξηγήσεις και επιτέθηκε και στον ΟΤΕ ΤV...
Διαβάστε τι έγραψε
«Αλητείες σε εμάς δεν περνάνε. Ένα παιχνίδι για 0-5 το πήγαν πάλι στη μιζέρια. Περιμένουμε να μας πουν για τα πέναλτι υπέρ μας στο πρώτο μέρος, για τις υποσχέσεις ότι το γήπεδο θα είναι εκκλησία, για τα κουτσαβάκια που πήγαν να προσβάλουν τον προπονητή μας στην συνέντευξη Τύπου αλλά σε μας αυτά δεν περνάνε. Περιμένουμε να μας πουν για τις φωτοβολίδες που έπεφταν ασταμάτητα, για τα δακρυγόνα και τους "αιχμαλώτους" οπαδούς μέσα στα αποδυτήρια μας. Αυτή ήταν η φιλοξενία τους. Να μας πουν για τη διακοπή του αγώνα που δεν έγινε γιατί εμείς είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και είπαμε να παίξουμε. Να μας πει ο ΟΤΕ γιατί δεν ξανάδειξε το πρώτο ριπλέι στη θέση του Καπίνο που φαίνεται ότι βρίσκει μπάλα και μετά αυτή χτυπάει στο χέρι του Μακ. Χαιρετίσματα λοιπόν στους πικραμένους... Προχωράμε»
Εγώ άρχισα να ντρέπομαι που συνδέω τον εαυτό μου με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να μας ακούσει η Αθήνα. Δεν είναι μόνο Αθήνα όλη η Ελλάδα. Δεν πρέπει να παίζεται ποδόσφαιρο μόνο η Αθήνα. Τα... αποφάγια της Αθήνας τα πετάνε στους υπόλοιπους.
Πάρτε απόφαση για όλα τα ντέρμπι. Να συμμετέχουν διεθνείς διαιτητές και αναλαμβάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα έξοδα γι' αυτό, αν δεν μπορούν να καλυφθούν από την ΕΠΟ. Δεν δικαιολογώ τους οπαδούς, αλλά είμαστε άντρες και κάτι πρέπει να μας θίγει. Να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά των διαιτητών που προωθούν τη βία. Ο ΠΑΟΚ ακόμη κι αν μείνει μόνος σε αυτή την προσπάθεια θα συνεχίσει...
Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θα πρέπει να είναι μόνο από τη Θεσσαλονίκη. Ζητώ συγνώμη από τους φιλάθλους που η διάθεσή τους έχει χαλάσει. Η θέση του ΠΑΟΚ δεν θα αλλάξει ακόμα και αν μας βγάλουν από το πρωτάθλημα."