Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Επίσκεψη του Ηρακλή Ξυλοκάστρου στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη.. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Κ20) – ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, 2 - 0 σε φιλικό αγώνα

 
 Μια σπουδαία εμπειρία είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν χθες οι αθλητές της ανδρικής ομάδας του Ηρακλή Ξυλοκάστρου καθώς και αρκετοί από την ομάδα Νέων, καθώς ταξίδεψαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη, όπου και αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό (κ20) σε φιλικό παιχνίδι.

Πρόκειται σίγουρα για ένα από τα κορυφαία φιλικά παιχνίδια που δίνει ο σύλλογός του Ξυλοκάστρου στην 88χρονη ιστορία του και για μια ακόμη κοινή δράση του Πρωταθλητή Ελλάδος και του Ηρακλή, στα πλαίσια της συνεργασίας τους για την λειτουργία ακαδημίας ποδοσφαίρου των Πειραιωτών στο Ξυλόκαστρο.
Οι ερυθρόλευκοι  υποδέχτηκαν την ομάδα του Ξυλοκάστρου με υπέροχο τρόπο και η φιλοξενία που  ετοίμασαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη υπήρξε ονειρική. 

DSC_0748



Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού κύριος Σάββας Θεοδωρίδης με τον πρόεδρο του Ηρακλή Ξυλοκάστρου κύριο Δημήτρη Δημητρόπουλο.







Οι κύριοι Σάββας Θεοδωρίδης, Τάσος Μητρόπουλος, Φώτης Στρακόσα, Τάσος Πάντος και πολλές ακόμη μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού, βρέθηκαν δίπλα στον Ηρακλή συμβούλεψαν τους αθλητές του και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το ματς.
 
Ένα παιχνίδι που σαφώς δόθηκε ευκαιρία σε αρκετούς αθλητές και από τις δύο ομάδες, είχε ρυθμό και όμορφες φάσεις. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2 – 0 πετυχαίνοντας δύο υπέροχα τέρματα σε δημιουργία και εκτέλεση. Οι “πράσινοι” με τη σειρά τους είχαν τις δικές τους καλές στιγμές στο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πλησιάσουν με αξιώσεις την εστία του Ολυμπιακού.
Αυτή η εκδρομή γέμισε χαρά και εμπειρίες την οικογένεια του Ηρακλή που ανοίξαν τους ορίζοντες  για το πως πρέπει να λειτουργούν τα ποδοσφαιρικά και αθλητικά τμήματα των συλλόγων σε υψηλό επίπεδο. Το ποδόσφαιρο άλλωστε δεν έχει ταβάνι.

Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει:
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Ολυμπιακό για την πολύτιμη τεχνογνωσία που μας προσφέρει όλη την φετινή αγωνιστική σεζόν.
Ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία που μας έκανε να αισθανθούμε σαν στο σπίτι μας.
Ευχαριστούμε τέλος τον Αντιπρόεδρο και γενικό αρχηγό της ΠΑΕ Ολυμπιακός κύριο Σάββα Θεοδωρίδη που βρέθηκε σήμερα μαζί μας και η παρουσία τους μας τίμησε ιδιαιτέρως.

iraklisxylokastrou.gr