Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Το τελευταίο “αντίο” στον αδικοχαμένο Υποπλοίαρχο Αναστάσιο Τουλίτση

Κηδεύεται αυτήν την ώρα ο Υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης, , στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στη Μεταμόρφωση, ο οποίος μαζί με άλλους δύο χειριστές, τον Κωνσταντίνο Πανανά και τον Ελευθέριο Ευαγγέλου, έχασε τη ζωή του στη συντριβή του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού ΑΒ-212, στη νήσο Κίναρο στις 11 Φεβρουαρίου.
Παρών στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στη Μεταμόρφωση, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος από το βράδυ της Παρασκευής θρηνεί για την απώλεια του πατέρα του, ο υπουργός κ. Βίτσας, καθώς και μέλη του Πολεμικού Ναυτικού, συγγενείς και φίλοι..
 
Αύριο στη 1 το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά στον Ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου.
Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 15:00 θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ίλιον, η εξόδιος ακολουθία του ανθυπασπιστή Ευάγγελου Ελευθερίου, ναύκληρου του ελικοπτέρου ΑΒ- 212 του Πολεμικού Ναυτικού που συνετρίβη στην Κίναρο, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό των τριών μελών του πληρώματος κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.