Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος σε αυτοκίνητο στο Ζευγολατιό

Κορινθία: Σοκάρει ο θάνατος αγρότη στο αυτοκίνητό του - Βρέθηκε απανθρακωμένος λίγο μετά την εξαφάνισή του!
Νωρίς, το πρωί του Σαββάτου περαστικός ειδοποίησε το ΑΤ Βραχατίου Κορινθίας για ένα φλεγόμενο αυτοκίνητο σε αγροτικό δρόμο σε περιοχή στο Ζευγολατιό Κορινθίας. .
Όταν έφτασε η Πυροσβεστική και έσβησε τη φωτιά διαπιστώθηκε ότι στη θέση τού οδηγού βρισκόταν ένας άνδρας απανθρακωμένος. 
Ο 45χρονος αγρότης βρέθηκε νεκρός, απανθρακωμένος στο αγροτικό του αυτοκίνητο, λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι σε ερημική περιοχή στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Οι αστυνομικοί είχαν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του, από αργά χθες το βράδυ, όταν ειδοποιήθηκαν από συγγενείς τους. Ο αγρότης είχε φύγει από το σπίτι του χθες το απόγευμα και λίγο πριν τα μεσάνυχτα, οι στενοί του συγγενείς τηλεφώνησαν στην αστυνομία και δήλωσαν την εξαφάνισή του.
Οι έρευνες επιβεβαίωσαν τους χειρότερους φόβους όλων. Ο 45χρονος βρέθηκε νεκρός στην θέση του οδηγού, μέσα στο αγροτικό του αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η καμπίνα του αγροτικού είναι κατεστραμένη ολοσχερώς, σε αντίθεση με την καρότσα που δεν είχε επεκταθεί η φωτιά. 
Με εντολή εισαγγελέα, τις έρευνες έχει αναλάβει το ανακριτικό της πυροσβεστικής και η ασφάλεια Κορίνθου, για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας. Οι αρχές δεν αποκλείουν για την ώρα ούτε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, ούτε όμως και εκείνο της εγκληματικής ενέργειας. Να σημειωθεί πως στο σημείο έχει κληθεί και ιατροδικαστής...