Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

AEK - Ολυμπιακός: Κανονικά το ντέρμπι! "ΟΚ" από Αστυνομία

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Η εκδίκηση και το τεράστιο κίνητρο! 
Κανονικά θα διεξαχθεί το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική της Superleague.
Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα ολοκληρώθηκε, με την Αστυνομία να αναλαμβάνει την ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, τονίζοντας πως δεν υπάρχει ανησυχία για το συλλαλητήριο των αγροτών που θα γίνει στις 17:00 στο Σύνταγμα.

 Μπορεί οι Πειραιώτες να έχουν κατακτήσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα και να μην κρίνεται κάποιος τίτλος, ωστόσο το αποψινό παιχνίδι είναι γεμάτο κίνητρα για τις δύο ομάδες.

Η ΑΕΚ θέλει να αποδείξει πως η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είναι τόσο μεγάλη, όσο αποτυπώνεται στη βαθμολογία, ενώ παράλληλα επιθυμεί να πάρει εκδίκηση για το βαρύ 4-0 του πρώτου γύρου στο "Γ. Καραϊσκάκης", το οποίο αποτέλεσε και την αιτία απομάκρυνσης του Τραϊανού Δέλλα από τον πάγκο της ομάδας.
Το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ φιλοδοξεί ακόμα να βάλει τέλος στο αήττητο σερί του Ολυμπιακού, δίνοντας χαρά στους περισσότερους από 40.000 οπαδούς της που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ.
Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Γκάλο, Κολοβέτσιο, Άρθο και Ντίντακ Βίλα. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Σιμόες, ο οποίος θα έχει δίπλα του στην μεσαία γραμμή τους Γιόχανσον και Μάνταλο.
Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Βάργκας, Μπαρμπόσα και Αραβίδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαρόχα, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Ζουκουλίνι, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Τζεμπούρ και Πέκχαρτ.
Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να φύγει αλώβητος και από το ΟΑΚΑ και να υπερασπιστεί τουλάχιστον το αήττητό του. Το αποψινό παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση μ' αυτό του πρώτου γύρου κι αυτό το γνωρίζει καλά ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του, οι οποίοι θεωρούν την ΑΕΚ ως την δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.
Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε δύσκολο έργο αυτή την εβδομάδα, καθώς προσπάθησε να τονίσει στους παίκτες του τη σημασία του αποψινού αγώνα και να βγάλει από το μυαλό τους το παιχνίδι με την Άντερλεχτ.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα βρίσκονται οι Σιόβας, Μποτία, Μαζουακού και Ομάρ.Μπροστά από τους Μιλιβόγιεβιτς και Κασάμι, θα είναι ο Φορτούνης με τους Ντουρμάζ και Πάρντο στα άκρα της επίθεσης και τον Ιντέγε στην κορυφή.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Μπουχαλάκης, Τσόρι, Σεμπά και Πουλίδο.