Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

15 θρυλικοί έρωτες που ξεκίνησαν από μια απιστία: Από τον Πολ Νιούμαν με την Τζοάν Γούντγουορντ στον Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί

 
 Ξεκίνησαν τον έρωτά τους, απατώντας τους συντρόφους τους, και ας είναι επώνυμοι...
Η απιστία φαίνεται πως βγήκε σε καλό στην περίπτωση αυτών των ζευγαριών, καθώς αν και απάτησαν βρήκαν το άλλο τους μισό.
Αρκετά λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ ξεκίνησαν τους δεσμούς τους ενώ βρίσκονταν ήδη σε μια σχέση ή ακόμα και σε έναν γάμο. Όταν αποκαλύφθηκε ο παράνομος δεσμός τους, τα μίντια έκαναν πάρτι. Στην κορυφή της λίστας φυσικά ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί, που ερωτεύτηκαν σφόδρα ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον.
Αλλά και εκείνη όταν γνώρισε τον Τζάστιν Θέρου, οι κακές γλώσσες λένε ότι τον χώρισε από την επί 14 χρόνια φιλενάδα του, Χάιντι Μπίβενς. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση του υπέροχου Πολ Νιούμαν που έμεινε παντρεμένος 50 χρόνια με την Τζοάν Γούντγουορντ, ένα ζευγάρι υπόδειγμα αγάπης και αφοσίωσης. Όταν τη γνώρισε το 1953 ήταν παντρεμένος.

Σύμφωνα με την επίσημη βιογραφία του Πρίγκιπα Κάρολου, ξεκίνησε παράνομο δεσμό με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς το 1986, μόλις 5 χρόνια μετά τον γάμο του με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Τα "πιτσούνια" τελικά παντρεύτηκαν το 2005.


Κρίμα για τη Βανέσα Παραντί, πρώην σύζυγο και μητέρα των παιδιών του Τζόνι Ντεπ, αλλά η Άμπερ Χερντ τρύπωσε στο γάμο τους στα γυρίσματα της ταινίας The Rum Diary. Ο Ντεπ την παντρεύτηκε το 2015.

Φήμες λένε ότι η χολιγουντιανή ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς και ο σύζυγός της Ντάνιελ Μόντερ ξεκίνησαν τη σχέση τους όσο εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με την makeup artist, Βέρα Στέιμπεργκ Μόντερ. Η απατημένη σύζυγος ανακάλυψε την παράνομη σχέση από έναν φουσκωμένο λογαριασμό τηλεφώνου. Παρά τις φήμες χωρισμού είναι ακόμα μαζί και έχουν 3 παιδιά.

Όταν ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον γνώρισε το «φαρμάκι» Αντζελίνα Τζολί ήταν αρραβωνιασμένος με τη Λόρα Ντερν πίσω στο 1999. Ο Θόρτον και η Τζολί παντρεύτηκαν το 2000 και χώρισαν το 2003.

Η Κάθριν Χέπμπουρν και ο Σπένσερ Τρέισι είχαν 25 χρόνια παράλληλο δεσμό με την επί 40 χρόνια... νόμιμη σύζυγο του Τρέισι, Λουίζ.

Ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ ήταν παντρεμένος με την Mayo Methot όταν ερωτεύτηκε την Λορίν Μπακόλ το 1944 στην ταινία To Have and Have Not. Ο Μπόγκαρντ και η Μπακόλ παντρεύτηκαν από το 1945 έως τον θάνατό του το 1957.

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Ρίτσαρντ Μπάρτον είναι το απόλυτο ζευγάρι όλων των εποχών. Παντρεύτηκαν χώρισαν ξαναπαντρεύτηκαν και έζησαν ένα έρωτα θυελλώδη και απόλυτο. Η σχέση τους ξεκίνησε στα γυρίσματα της θρυλικής ταινίας Cleopatra το 1963, όταν εκείνη ήταν παντρεμένη με τον Έντι Φίσερ και εκείνος με την Σίμπιλ Γουίλιαμς.

Ο θρύλος της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν και η σύζυγός του Πάτι Σκιάφια είναι μαζί από το 1991. Φημολογείται ότι ο δεσμός τους ξεκίνησε όταν εκείνος ήταν παντρεμένος με την πρώτη του γυναίκα, Τζουλιάν Φίλιπς.

Ο Μπραντ Πιτ ήταν ακόμα παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον όταν ερωτεύτηκε την Αντζελίνα Τζολί στην ταινία Mr. and Mrs. Smith.

Την Αντζελίνα Τζολί κατηγορούσαμε για "αντροχωρίστρα" αλλά από ότι μαθαίνουμε και η Άνιστον δεν πάει με το σταυρό στο χέρι. Φήμες λένε ότι ο Τζάστιν Θέρου, τωρινός σύζυγος της Άνιστον, είχε μια σχέση 14 χρόνων με την Χάιντι Μπίβενς. Την οποία παράτησε όταν γνώρισε την Άνιστον.

Η Τόρι Σπέλινγκ παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με τον Ντιν Μακντέρμοτ την πρώτη βραδιά που γνωρίστηκαν. Με τη μικρή λεπτομέρεια ότι ήταν παντρεμένη με τον Τσάρλι Σάνιαν και εκείνος ήταν παντρεμένος με την Μέρι Τζέιν Γιουστέις. Οι δυό τους παντρεύτηκαν το 2006.

Η Κλερ Ντέινς και ο Μπιλι Κράνταπ ξεκίνησαν τον παράνομο δεσμό τους το 2003, στα γυρίσματα του φιλμ Stage Beauty. Η επί 8 χρόνια φίλη του Κράνταπ ήταν τότε 7 μηνών έγκυος στο παιδί τους.

Η Μεγκ Ράιαν και ο Ράσελ Κροου ήταν μαζί για σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά έγραψαν ιστορία. Το 2000 η παράνομη σχέση τους οδήγησε στο διαζύγιό της, μετά από 10 χρόνια γάμου, με τον γνωστό ηθοποιό Ντένις Κουέιντ!

Πολ Νιούμαν και Τζοάν Γούντγουορντ. Ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια όλων των εποχών. Παντρεμένοι για πάνω από 50 χρόνια. Όταν γνωρίστηκαν εκείνος ήταν παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, Τζάκι Γουίτ.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας απάτησε τη σύζυγό του Άνα Λέζα λόγω παράνομης σχέσης με τη Μέλανι Γκρίφιθ. Κατόπιν την παντρεύτηκε για να τη χωρίσει το 2014

eirinika.gr