Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ



Δεν έχει τελειωμό ο ξεπεσμός των ιδεολογιών και ο ύμνος της λαμογιάς και στη ριζοσπαστική Αριστερά. Την ώρα που άνεργοι συνωστίζονται ως άλλοι Μικρασιάτες για μία δουλειά, συνταξιούχοι λαμβάνουν ψίχουλα για να βγάλουν το μήνα και τζιχαντιστές παρελαύνουν στα νησιά μας αποκαλύπτεται ο κρυμμένος πλούτος της Αριστεράς.

Δεν έχει σύνορα η λαμογιά, δεν έχει και η Ελλάδα δυστυχώς. Πιο παράνομα και πιο ανήθικα στα αριστερά, δεν γίνεται. Από αυτή την εξουσία περιμένουν μία αξιοπρεπή ζωή οι Έλληνες; Αυτή η εξουσία θα δημιουργήσει μία καλύτερη ελληνική κοινωνία, ένα πολιτισμένο Κράτος;

Πόσο γελοίο είναι να κρύβονται πολιτικοί πίσω από τις νομικές γραφειοκρατικές επικλήσεις για το τεκμήριο της αθωότητας. Αφού θυμούνται τώρα την ασυλία του κατηγορουμένου γιατί δεν θυμούνται και τη βουλευτική ασυλία που εξαιρεί τους Έλληνες από τους Έλληνες; Κοίτα να δεις που στο τέλος θα έχει γίνει λάθος.

Στο τελευταίο στάδιο της παρακμής μας είναι τραγικό να  έρχονται Λιθουανοί και άλλοι λαοί για να μας θυμίζουν ότι εδώ είναι Αφρική. Με τις καμουφλαρισμένες δικτατορίες της, φυσικά. 

Τι λέει τώρα ο κ.Τσίπρας που θα μας έδινε προεκλογικά ένα πιάτο φαί σε όλους; Που θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό της πείνας μας; Από πού θα το πάρει το πιάτο φαί για να μας το δώσει; Από τους εκατομμυριούχους Υπουργούς του που τον εμπιστεύονται, μήπως;
 
thedayaftergr.blogspot.gr