Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ» Ανακοίνωση υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEim2SkpLfpKF0CMmKcv3zqGzq4XJpzzYxdluVjHJBmCWPIhbWq0PSF1AcZRGNzVkEuX7H-8M440_Z27b8GJyPoVI_tUp_ZNKW2MKY-5_ub4krzirNnjUPJhkY7qsnN1VGWpDUEvYRW4pUA/s1600/%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1.jpg
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος.
Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ»
Ανακοινώνει
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης «Ηλίας Κατσούλης», που εδρεύει στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):
PINAKAS
Οι υποψήφιοι  πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
Συνημμένα αρχεία: Παράρτημα , Περίληψη, Ανακοίνωση , Έντυπο Αίτησης

xylokastro-evrostini.gov.gr