Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Αθλητικό Σαββατοκύριακο με τις ομάδες του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης


Πλούσιο σε αθλητικές δραστηριότητες προσφέρουν και αυτό το Σαββατοκύριακο οι ομάδες του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης σε ποδόσφαιρο , μπάσκετ και Βόλεϊ.
Συγκεκριμένα:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στις 3 το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας ο Αστέρας Δερβενίου αντιμετωπίζει , εκτός έδρας στο (πλαστικό) γήπεδο στην Τραγάνα του Κιάτου τον Πέλοπα, ενώ την ίδια ώρα στο γήπεδο «Σωτήρης Αγγελόπουλος» στο Ξυλόκαστρο, ο Πανκαμαριακός μάχεται εντός έδρας, με την Ελλάδα Βέλου.
Την ίδια ώρα την Κυριακή, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου αντιμετωπίζει , εκτός έδρας στο  γήπεδο του Σολομού, την ομάδα του ΠΑΟ Κουταλά.
Επίσης για το πρωτάθλημα της Γ2 κατηγορίας Κορινθίας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, στο γήπεδο Ευρωστίνης ο Πανευρωστινιακός υποδέχεται τους Νέους Στιμάγκας, την ίδια ώρα που ο ΑΟ. Λυκοποριάς δοκιμάζεται , εκτός έδρας στην Αρχαία Κόρινθο, με τον Αίαντα Κορίνθου
Την Κυριακή στις 3 το απόγευμα στο γήπεδο  «Σωτήρης Αγγελόπουλος» για το Κύπελλο Ελλάδος
( Γυναικών) η  γυναικεία ποδοσφαιρική  Ροδιά Ξυλοκάστρου αγωνίζεται με την αντίστοιχη της Ολυμπιάδας Υμητού.

ΜΠΑΣΚΕΤ
Αύριο Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 γιά το πωτάθλημα Μπάσκετ Ανδρών, στις 5 το απόγευμα στο Κλειστο Γυμναστήριο της Ερμιονίδας η τοπική ομάδα του ΑΟ Ερμιόνης αντιμετωπίζει τον ΑΟ Ξυλοκάστρου, ενώ την Κυριακή στις 3 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ξυλοκάστρου θα διεξαχθεί ο αγώνας της παιδικής ομάδας του ΑΟ Ξυλοκάστρου με την αντίστοιχη της ΚΑΟΚ Κορίνθου.

ΒΟΛΕΪ
Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ξυλοκάστρου στις 1 το μεσημέρι στο  Βόλεϊ Γυναικών η ομάδα του  Απόλλωνα Ξυλοκάστρου αγωνίζεται με αντίστοιχη του ΑΟ Ποσειδώνα Λουτρακίου, ενώ στις  7 το απόγευμα θα διεξαχθεί ο αγώνας του πρωταθλήματος Ανδρών ανάμεσα στον ΑΟ Ξυλοκάστρου και τον ΓΣ Σπαρτιάτικο