Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕ ΑΙΣΧΡΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΛΙΤ

Ένα αισχρό νταραβέρι εξουσίας και μαύρου χρήματος πολλών δίσεκατομμυρίων ευρώ για τη διατήρηση εξουσίας χρήματος και πολιτικής λαμβάνει χώρα στη δύση της Μεταπολίτευσης από το ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ.Τσίπρας δια μέσου του αρμοδίου Υπουργού Τρύφωνα Αλεξιάδη διαλαλεί την πρόθεση της Κυβέρνησης, που θα έφερνε την ελπίδα, να ξεπλύνει όλο το ελληνικό μαύρο χρήμα της Ευρώπης με ένα 20% προμήθεια για το Κράτος και τη χορήγηση του αντίδωρου του Πάπα για τη συγχώρεση των φορολογικών αμαρτιών τους.
Οι ηλίθιοι Έλληνες πλήρωναν κανονικά τις φορολογικές τους υποχρεώσεις για δεκαετίες με φόρο 40%, επαγγελματίες προκαταβάλουν ανύπαρκτα έσοδα και οι κύριοι των εξωτικών νήσων και των σαλέ της Ελβετίας καλούνται από τους ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για τη φορολογική τους εξομολόγηση με 20% για την ασυλία τους.
Γιατί, κ.Αλεξιάδη, της ριζοσπαστικής αριστεράς δεν κατάσχετε τους λογαριασμούς εις όφελος του λαού, των σχολείων και των νοσοκομείων; Γιατί δεν τους φορολογείτε με 80% για την απόκρυψη των μαύρων εισοδημάτων; Γιατί δεν ακυρώνεται τα ΑΦΜ τους ως άλλους δοσίλογους των Γερμανών του '40, να γεννηθεί η χώρα από το μηδέν; Γιατί και εσείς απλά υπηρετείτε τη διαπλοκή και τη διαιώνιση της κάστας της λαμογιάς. 
Νταραβερίζεστε απλά την παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ και του κ.Τσίπρα με το ξέπλυμα του παράνομου ελληνικού πλούτου που υπάρχει στις ευρωπαϊκές τράπεζες. Μία ύστατη προσπάθεια των 153 για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τους παχυλούς μισθούς τους και τα όποια τυχερά των κυβερνώντων. Μία θνησιγενής κατάσταση που θα ακυρώσουν οι εγγύς καιροί.
Να ψηφίσουν και οι 300 αν είναι τόσο πατριώτες, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ, την ανακοίνωση προς όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς για την κατάσχεση του μαύρου χρήματος της Μεταπολίτευσης, Να τελειώνει το παραμύθι  των ταγματασφαλιτών που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για να μετέχουν στα κοινά της Ελλάδας την επόμενη ημέρα. 
Τι είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί μας, κ.Τσίπρα. Αλλιώς δώσε και άλλο φόρο στο λαό και άλλα τέλη ανά χιλιόμετρο ζωής για λίγα ψίχουλα παράλογης και εφήμερης εξουσίας. 
Τα άλλα όλα είναι παραμύθια της χαλιμάς ή καλύτερα παραμύθια των ΣΑΝΕΛ για τα αυτιά κάποιων...
 
thedayaftergr.blogspot.gr