Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ο Αστέρας έχασε τον προσανατολισμό του και υπέκυψε δίκαια 3 - 1 από τον Πέλοπα στο Κιάτο

Ogpemf9w

Hh30fbei
Την ήττα με σκορ 3 – 1 γνώρισε στο Κιάτο ο Αστέρας Δερβενίου, στον αγώνα του με τον Πέλοπα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας .
WfalvogtΟ Πέλοπας ήθελε τον αγώνα περισσότερο και το έδειξε στο γήπεδο, αφού οι παίκτες του πήγαιναν σχεδόν πάντα πρώτοι στη μπάλα και κέρδιζαν τις προσωπικές τους μονομαχίες. Έτσι διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος, βασιζόμενοι και στην εμπειρία τους. Ο Αστέρας δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και όταν πέρασε ο αρχικός ενθουσιασμός των νεαρών παικτών του, έχασε τον προσανατολισμό του και υπέκυψε δίκαια.

Ο Πέλοπας δημιούργησε την πρώτη φάση του αγώνα, όταν στο 4’ ο Μυργιώτης πήρε την κεφαλιά από τον Κακογιάννη, αλλά η μπάλα πέρασε για λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Αστέρα Στεφανί. Ο Αστέρας αντιπαρέταξε ευκαιρία με τον Πεθαίνο στο 9’, ο οποίος σε κάθετη του Αντωνόπουλου, τσίμπησε τη μπάλα από τον τερματοφύλακα του Πέλοπα Λακόβ, αλλά βρισκόμενος πλάγια δεξιά πλάσαρε άστοχα στην απέναντι γωνία. 
Gx0hoqxe
TavapuplΟ αγώνας μέχρι το 25’ ήταν αμφίρροπος, με τον Πέλοπα να φαίνεται πιο ομάδα στο γήπεδο και τον Αστέρα να παίζει με μακρινές μπάλες προς τους γρήγορους Πεθαίνο και Βυζά. Το τέρμα που πέτυχε ο Πέλοπας στο 26’ άλλαξε τη μορφή του αγώνα. Τότε ο Αντωνόπουλος έχασε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου από τον Πράττο, ο οποίος έπαιξε γρήγορα τον Μυργιώτη που βρέθηκε αμαρκάριστος, αφού οι αμυντικοί του Αστέρα με τη μπάλα στην κατοχή της ομάδας τους ανέβαιναν προς την επίθεση.
Ο Μυργιώτης σκόραρε με σουτ μέσα από την περιοχή, παρά την αξιέπαινη προσπάθεια του Στεφανί, που προς στιγμή απέκρουσε, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει την πορεία της μπάλας. Ο Πέλοπας άρχισε να κυκλοφορεί τη μπάλα πιο σίγουρα και ο Αστέρας μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δεν έφτιαξε καμιά άλλη σπουδαία φάση.
Wgp6wtur
Από την αρχή του β’ μέρους ο Πέλοπας μπήκε αποφασισμένος να ‘τελειώσει’ τον αγώνα. Μόλις στο 51’ ο Μυργιώτης έκλεψε τη μπάλα από τον Κακογιάννη και γύρισε τη μπάλα από τα δεξιά, όπου ο Πράττος πρόλαβε τους Μετεβελή και Βασιλάρη, αλλά η προβολή του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Στεφανί. Στο 55’ ο Βασιλάρης ανέτρεψε στη γωνία της περιοχής τον Μυργιώτη και το αναμφισβήτητο πέναλτι μετέτρεψε σε τέρμα το Πράττος. 
Ngxvvh9gΟι αλλαγές που επεχείρησε ο προπονητής του Αστέρα δεν άλλαξαν τη ροή του αγώνα, αφού πλέον ο Πέλοπας έπαιζε ελεύθερα και στο 64’ ο Παπαβασιλείου μετά από έξοχο συνδυασμό με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα.
Ο Πέλοπας συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες απέναντι σ’ έναν απογοητευμένο Αστέρα και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα με τους Μυργιώτη (τρεις φορές), Μαστρογιαννόπουλο και Νάκο. Ο Βασιλάρης στο 87’ με κεφαλιά λόμπα σε σέντρα του Αλούσι πέτυχε το τελικό 3 – 1.
Dbde9oagΟ αγώνας πρέπει να ξεχαστεί πολύ γρήγορα για τον Αστέρα, γιατί με τέτοιες αποδόσεις δεν γίνεται τίποτα. Γενικά φάνηκε ανέτοιμος να αντιμετωπίσει μια ομάδα που είχε πολύ περισσότερη εμπειρία από αυτόν. Είχε και τις ελλείψεις του, λόγω τραυματισμών τριών βασικών παιχτών του, αλλά και οι υπόλοιποι δεν ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις του αγώνα.
Ο διαιτητής κ. Ψυχογυιός είχε μια καλή διαιτησία. Τον βοήθησαν σε αυτό και οι βοηθοί του κ.κ. Μπετσόγλου και Σεφέρης, που ήταν άψογοι.
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Λακόβ, Μαστογιαννόπουλος, Μαζαράκη,ς Βελέντζας, Δάνης, Νάκος, Παπαβασιλείου, Πράττος (73’ Μιχαλόπουλος), Πιλιαφάς (71’ Παπαδημητρίου), Μυργιώτης, Σελλάς (82’ Φραγκόπουλος).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Στεφάνι, Κουλάκης (λ. τρ. 65’ Χάντης), Κουτρούλης, Κακογιάννης, Βασιλάρης, Μετεβελής, Αντωνόπουλος (57’ Πρίφτης), Αλούσι, Πεθαίνος, Χαφούς, Βυζάς (67’ Τάφα).

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:   asterasderveniou.gr