Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Αστέρα ολοκληρώνεται στην Τρίπολη εκεί που υποδέχεται τη γερμανική Σάλκε

Europa League: Αστέρας Τρίπολης - Σάλκε
Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Σάλκε, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.
Οι Αρκάδες θέλουν να ολοκληρώσουν το φετινό ευρωπαϊκό τους παιχνίδι με ψηλά το κεφάλι, παίρνοντας ρεβάνς και για την συντριβή του πρώτου γύρου στην Γερμανία.
Οι Αρκάδες δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, όμως ένας αγώνας απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα, όπως είναι η Σάλκε, δίνει κίνητρο στους παίκτες του Στάικου Βεργέτη.
  • Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

    Aστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Φερνάντες, Λανθαρότε, Τσοκάνης, Γιάννου.Στον πάγκο για τους Αρκάδες: Καπετάνος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Ζησόπουλος, Μπερτόλιο, Κουρμπέλης και Φούντας.
    Σάλκε: Φάρμαν, Κολάσινατς, Χέβεντες, Σαϊκαρά, Νοϊστάντερ, Γκάις, Χόισμπεργκ, Σαμ, Τσούπο-Μοτίνγκ, Ντι Σάντο, Χούντελαρ.Αναπληρωματικοί για τους Γερμανούς: Γκσπούρνινγκ, Φριέντριχ, Κάαν Αγιάν, Ρίετερ, Ματίπ, Μέγιερ και Σανέ.
    Ηδη η Σάλκε προηγείται με 2 - 0! Στο 29'O Ζούνιορ Σαϊκαρά έκανε τη σέντρα από δεξιά κι ο Ντι Σάντο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1! Πέντε γκολ σε έξι αναμετρήσεις για τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Τα τέσσερα εξ αυτών τα έχει βάλει κόντρα στον Αστέρα.
    Στο 37'  0-2 η Σάλκε! Ο Τσούπο-Μοτίνγκ βρέθηκε απέναντι στον Θεοδωρόπουλο και με εξαιρετικό πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του!
    Ο ΑΠΟΕΛ προηγείται με 1-0 της Σπάρτα Πράγας.
    Η βαθμολογία του 11ου ομίλου
    1. Σάλκε 11
    2. Σπάρτα Πράγας 9
    3. Αστέρας Τρίπολης 4
    4. ΑΠΟΕΛ 3
    Περισσότερα στο τέλος του αγώνα