Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ

Αρνείται την ήττα το έκτρωμα της Μεταπολίτευσης, που συνέχισε τη Χούντα με τη δικτατορία της μίζας. Είναι έτοιμο ακόμα και να πυρπολήσει τη χώρα παρά να αποχωρήσει από την πρώτη σκηνή παραδίδοντας την Ελλάδα στην επόμενη γενιά.
Η συμφωνία ήττας και παράδοσης που υπέγραψε την 13η Ιουλίου ο κάποτε αντιμνημονιακός Αλέξης Τσίπρας παίρνει σάρκα και οστά μέρα με τη μερα εις βάρος του ελληνικού λαού, παράλληλα με την εικονική διάλυση όλων των καρτέλ της κοινωνίας. 
Ο κόσμος της αλλαγής, της επανίδρυσης και της πρώτης φοράς αριστερά, αυτή η θνησιγενής μειοψηφία πια της κοινωνίας, απειλεί ξανά να διαλύσει την Ελλάδα για να μη χάσει τα φεουδαρχικά της δικαιώματα. Το τελευταίο οχυρό τους, η Ελλάδα, είναι έτοιμο να εκραγεί, μετά την αποτυχία τους για τη διάλυση της Ευρώπης με το διαχωρισμό σε Νότιους και Βόρειους.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι κροίσοι, οι επιχειρηματίες βαμπίρ, όπως αποκαλεί εντίμως ο κ.Δραγασάκης, μαζί με τους απείραχτους πολιτικούς των 2 εκατομμυρίων ευρώ σε μετρητά, αδιαφορούν για την τύχη της χώρας και προτάσσουν την ελληνική μαγκιά τους, το αλισβερίσι με τον άρχοντα ιερέα του σκότους για να μην αφήσουν τη χώρα ελεύθερη στην ιστορία της.
Τελευταίο και μάταιο χαρτί της παρακρατικής εξουσίας τους  το μαστίγωμα του λαού, συμπεριλαμβανομένου του 45% που δεν προσήλθε ποτέ στις κάλπες για να την εκλέξει και νομιμοποιήσει, ώστε να ξεσηκωθεί και αυτό μαζί με τους επαγγελματίες επαναστάτες της φακής και να φέρει την καταστροφή στην Ελλάδα. 

Απεργίες και παράλυση της χώρας είναι ο αυτοσκοπός.
Να υπογράψουν όλοι μαζί το πιστοποιητικό θανάτου τής πιο πλούσιας χώρας της Μεσογείου και να χρεωθούν  την υποχρεωτική φτωχοποίηση και ξεπούλημά της στους αλλοδαπούς με τους ντόπιους αντιπροσώπους τους.
Επτά μήνες στην εξουσία για δύο φορές η περιβόητη Αριστερά και πάλι βάζει την ταφόπλακα στην πατρίδα όπως το 1946-49, με εσκεμμένη καθυστέρηση και σκόπιμο και ανώφελο διχασμό. Για κάποιους ανικανότητα, για κάποιους διατεταγμένη υπηρεσία.
Την ίδια ώρα αντικαθιστά τον ανθό της χώρας, τα λαμπρά μυαλά της νεολαίας που ξενιτεύονται για μία ανθρώπινη ζωή, με αποθήκες ψυχών τριτοκοσμικών προσφύγων. Ένα άλλο 1922 βρίσκεται σε εξέλιξη με αποβίβαση από τα παράλια νέων ανθέλληνων πολιτών.
Με μία εσκεμμένη αποχή και αποδοχή της διεθνούς αμφισβήτησης της ικανότητας των ελληνικών αρχών για αστυνόμευση των συνόρων, παράλληλα με τη συνεχή επίκληση των ξένων της Frontex η ελληνική Κυβέρνηση εξυπηρέτησε ταυτόχρονα τα συμφέροντα των "νονών του Αιγαίου" αμφίπλευρα και έστρωσε το χαλί για την τρίτη επέμβαση των ευρωπαϊκών δυνάμεων στη σύγχρονη ιστορία μας, μετά τους Γάλλους του '17 και τους Άγγλους του '44. Όλα αυτά γιατί;
Για τους λαθρέμπορους, τους επιχειρηματίες μαϊμού, τους επίορκους λειτουργούς της πατρίδας και τους πολιτικούς των ανωμαλιών και μία μεοψηφία σκληρών οπαδών της μίζας.
Για μία μαϊμού επανάσταση των σαλονιών της Αριστεράς, με κότερα, ιδιωτικά σχολεία και ακριβά ταγιέρ.
Ένα πλέον θα είναι το ερώτημα για την κυβέρνηση των κ.κ.Τσίπρα και Καμμένου τις επόμενες 9 εβδομάδες.
Πόση Ελλάδα θα παραδώσουν, σε ποιους και πώς;... 
 
thedayaftergr.blogspot.gr